Beşiktaş'ta transfer operasyonu!

Beşiktaş'ta transfer operasyonu!

Beşiktaş Yönetimi, transfer bekleyen Siyah-Beyazlı taraftarlara çifte bayram yaşatmayı hedefliyor. Özellikle orta saha hattında yapacağı hamlelere kilitlenen idareciler, yeni haftada peş peşe yıldızları kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da kupa hedefliyor. Şenol Güneş yönetiminde kuracakları güçlü kadroyla bu hedefe ulaşmanın hesaplarını yapan idareciler, girişimlerini sürdürüyor.

LANZINI İÇİN GERİ SAYIM

Geçen sezon UEFA Konferans Ligi’ni kazanan West Ham United’ın 10 numarası Manuel Lanzini’yle ilgilenen Kara Kartal, Arjantinli yıldızı Kartal yapmak için geri sayımda...

BEŞİKTAŞ İKNA ETTİ

Ada kulübüyle sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Tangocu’yla yapılan pazarlıkları hızlandıran idareciler, Lanzini’yi Siyah-Beyazlı formayı giymeye ikna etti.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

2.5 milyon Euro maaş artı 1 milyon Euro da imza parası talebi bulunan başarılı oyuncuyla yapılan temasların son aşamada olduğu kaydedildi.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Ön libero hattında yeni bir takviyeye ihtiyaç duyan Beşiktaş, Fransa Lig 1 ekibi Nice’te forma giyen Alexis Beka Beka için görüşmelere başlamıştı. Oyuncuyu uzun temaslar sonunda ikna eden ve Nice’le de bedelsiz kiralama üzerinden anlaşan Kara Kartal, satın alma opsiyonu konusunda pazarlıklarını sürdürüyor.

SON OLARAK 6 MİLYON EURO

Son olarak 6 milyon Euro seviyesine kadar inen Fransız kulübüyle görüşmelere devam eden idareciler, bu bedeli olabildiğince düşürmek için formül arayışında... Kartal, 22 yaşındaki futbolcuyu da yeni haftada renklerine bağlamayı hedefliyor.

TEKLİF, 1.5 MİLYON EURO

Rusya ekibi Zenit’le yollarını ayıran Daler Kuzyaev için 2 hafta önce düğmeye basan Kara Kartal, 30 yaşındaki Rus orta saha oyuncusuyla da pazarlıklarına başlamıştı. Son yapılan temaslarda 10 milyon Euro kadro değeri bulunan orta saha oyuncusuna 1.5 milyon Euro öneren idareciler, tecrübeli isimden gelecek yanıtı bekliyor.

ÇİFTE BAYRAM PLANI

Beşiktaş Yönetimi’nin, yeni haftada bu 3 ismin de transferini tamamlama ihtimalinin bulunduğu kaydedildi. İdareciler, transferde hızlı reaksiyon alıp taraftarlarına çifte bayram yaşatma amacında... (Fanatik)