"Bilal abi bu işin peşini bırakmamalı"

"Bilal abi bu işin peşini bırakmamalı"

Arda Turan, Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdı.

Ajans Beşiktaş - Olayla ilgili olarak Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, açıklamalarda bulundu.

İşte Demirkol'un sözleri;

"Babandan büyük birisi var karşında üstelik oturuyor ve boğazını sıkıyorsun. Gençsin, futbolcusun... Arda ile Terim arasında kriz varken ve biz soru sorarken 'Onlar baba-oğul gibi barışır' diye bize tepki gösterdiler. Sayın Şansal Büyüka şimdi ne oldu? Söyle hadi. Demek ki neymiş. Gazeteci sonuna kadar soru soracak.

Arda Turan, oturan gazeteciye saldırıyorsun. Hayatta beklediğim en son kişi Arda. Ben yaparım, o yapmaz derdim. Bir de Galatasaray formalı paylaşım yapıyor. Aklım almıyor. Galatasaraylıları arkasına almak için paylaşıyor.

Bilal Meşe kimin ailesine, onuruna laf etmiş bugüne kadar? Söyle. Yanlış yazı yazmış olabilir, o zaman sorarsın. Bilal abi bu işin peşini bırakmamalı. Rize'deki genç muhabirin yaptığı gibi yapmamalı. Bilal abi bu işi bırakmamalı.

Arda Turan aslında Bilal Meşe'ye değil, Yıldırım Demirören'e saldırıyor. Fatih Terim'e yapıyor bunu. Çok net söylüyorum. Şu an kadro dışı olması lazım Arda'nın. Otele bile girmemesi gerekir. Bunu yapan bir daha Milli Takıma çağırılamaz. Aslında bunun asıl sorumlusu Arda değil. Bizim meslekteki 'baba-oğul onlar halledilir' diyen meslektaşlarımızdır. Arda Turan, Bilal Meşe aracılığıyla TFF Başkanına küfür etti. Bakalım ne yapacak başkan."

Etiketler :