"Böyle oynarsa kimse Rebic'i kesemez"

"Böyle oynarsa kimse Rebic'i kesemez"

Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçından 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Başakşehir'i konuk etti. Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçından 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan Erman Özgür, karşılaşmayı değerlendirdi.

Necip Uysal'ın performansı üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Beşiktaş'ın yaşadığı bu tip krizlerde ihtiyacı olan şey Beşiktaşlı teknik direktör, Beşiktaşlı kaptan, oyuna yüreğini koyan futbolcu. Savunma hattına önce Necip'i yazarım. Rıza Hoca'yla beraber forma adaletinin geleceğini düşünüyorum." dedi.

Rebic'i hakkında konuşan Erman Özgür, "Rebic'i kesmek için çok oyuncu uğraşacak ama böyle oynarsa kimse Rebic'i kesemez. Ghezzal'a gelecek olursak; A'dan Z'ye her yeri sorun. Beşiktaş'ın sağlık ekibiyle ilgili bir şey söyleyeyim; Ghezzal oyuna girdikten 10-15 dakika sonra sakatlanıyorsa, sağlık ekibi suçludur. Hazır olmadan kadroya alınıyor, sonra sakatlanıyor. Aboubakar da geçtiğimiz gün ısınırken sakatlandı." dedi. (Fanatik)