Brugge maçı kahramanı Mert Günok: "Adım adım gideceğiz"

Brugge maçı kahramanı Mert Günok: "Adım adım gideceğiz"

Beşiktaş'ta Club Brugge maçında kurtarışlarıyla dikkat çeken Mert Günok beraberlik sonrasında; "Beşiktaş'ın kaptanı olmak büyük bir gurur. Taraftarlarımız hep arkamda oldular. Bundan sonra da bizi desteklemeye devam etsinler." dedi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş, D Grubu'ndaki ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'a konuk oldu. Karşılaşma Vanaken ve Cenk Tosun'un golleriyle 1-1 sona erdi. Mert Günok kalesinde devleşerek Beşiktaş'ın puan almasında önemli bir rol oynadı.

Mert Günok: "Adım adım gitmemiz gerekiyor"

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Mert Günok; "Takım olarak çok iyi değildik. Özellikle bazı anlarda kontrolü kaybettik. En azından bu atmosferde bir puan aldık. Tabii ki mutlu değiliz ama bir puanla yetineceğiz. Adım adım gitmemiz gerekiyor. Beşiktaş'ın kaptanı olmak büyük bir gurur. Taraftarlarımız hep arkamda oldular. Bundan sonra da bizi desteklemeye devam etsinler. Buraya gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum." dedi. 

"Mert ağabey harikaydı"

Genç oyuncu Demir Ege ise açıklamasında; "Mert ağabey harika bir maç çıkardı. Maç çok gitgelli oldu. Beraberlik de Brugge deplasmanında çok kötü değil. Çok mutlu değiliz ama mutsuz da değiliz." sözlerini sarfetti.