Burak Yılmaz resmen göreve başladı

Burak Yılmaz resmen göreve başladı

Beşiktaş'ta dün akşam Lugano karşısında alınan ağır yenilginin ardından görevinden istifa eden Şenol Güneş'in yerine yardımcısı Burak Yılmaz getirilmişti. Burak Yılmaz yeni görevine resmen başladı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar dün akşam kabus gibi bir gece yaşadı. Grubun en zayıf takımı olan Lugano'ya karşı 2-0 öne geçen Beşiktaş, Rosier'in kırmızı kart görmesinin ardından bir anda kontrolü kaybetti ve 9 dakikada taraftarı önünde 3 gol yiyerek sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 

Bu mağlubiyetin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar stadı terketmeyerek Beşiktaş Yönetimi'ni istifaya davet etti. Bunun üzerine Beşiktaş Yönetimi ve Şenol Güneş, uzun süren bir toplantı yaptı. Bugün toplantının sonucu açıklandı 

İSTİFA VE SEÇİM KARARI

Bugün Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Şenol Güneş istifa ederken yönetim de seçimli olağanüstü genel kurur kararı aldı. Seçimin en geç aralık ayında gerçekleşeceği açıklandı.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

Beşiktaş Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Burak Yılmaz, istifa eden Teknik Direktör Şenol Güneş için veda paylaşımında bulundu. Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajında, "Bu satırları yazmak gerçekten zor. Bugün Burak Yılmaz buralardaysa emeğiniz büyük hocam; Hem bana hem Beşiktaş’a hem de Türk futboluna çok şey kattınız. Hayatım boyunca yeriniz kalbimin en müstesna yeridir, yolunuz açık olsun hocam. Öğrenciniz Burak Yılmaz" ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ GÖREVE BAŞLADI

Şenol Güneş'in istifa etmesinin ardından bu sabah takımı yardımcı antrenör Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı haberleri gelmişti. Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada da antrenmanı Burak Yılmaz'ın yaptırdığı açıklandı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen oyuncular rejenerasyon yaparak günü tamamladılar. (Fanatik)