Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş'e duygusal mesaj!

Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş'e duygusal mesaj!

Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak görev yapan Burak Yılmaz, takımdan istifa eden teknik direktör Şenol Güneş'e sosyal medyadan duygusal bir mesaj yayımladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen sona erdi. Tecrübeli teknik adamın vedasından sonra yardımcı antrenör Burak Yılmaz, sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaştı.

RESMEN SONA ERDİ

Siyah-beyazlı kulüpte, Lugano mağlubiyeti sonrası teknik direktör Şenol Güneş görevi bıraktı. Bu gelişme kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Siyah-beyazlı yönetim ayrıca olağanüstü seçim kararı aldı.

İSTANBULSPOR MAÇINDA BURAK YILMAZ TEKNİK SORUMLU

Beşiktaş'ın pazar günü İstanbulspor ile oynayacağı Trendyol Süper Lig maçında teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz'ın görev alması bekleniyor.

BU SEZONKİ KARNESİ

Beşiktaş'ta geçen sezon 26 maça çıkan Güneş 18 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu sezon ise Şenol Güneş tüm kulvarlarda 15 maça çıkarken 10 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

İŞTE BURAK YILMAZ'IN YAYIMLADIĞI MESAJ

Beşiktaş yardımcı antrenörü Burak Yılmaz, görevini bırakan Şenol Güneş için bir veda mesajı yayınladı.

İşte Burak Yılmaz'ın veda mesajı:

"Bu satırları yazmak gerçekten zor. Bugün Burak Yılmaz buralardaysa emeğiniz büyük hocam; Hem bana hem Beşiktaş'a hem de Türk futboluna çok şey kattınız. Hayatım boyunca yeriniz kalbimin en müstesna yeridir, yolunuz açık olsun hocam. Öğrenciniz Burak Yılmaz"