Bursa Valisi tribün liderleriyle görüştü

Bursa Valisi tribün liderleriyle görüştü

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Bursaspor tribün liderleriyle bir araya gelerek, “misafirperverliğimizi gösterelim” çağrısı yaptı.

Ajans Beşiktaş - Bursa Valisi İzzettin Küçük, alınacak sonucun önemli olmadığını söyledi. Vali İzzettin Küçük, “Bursa’da Beşiktaş taraftarlarına en iyi misafirperverliği göstermenizi istiyorum. Centilmenlik ruhunu ayakta tutan daima gelip geliyor. Takımı da motive edecek yine taraftarlardır. Ulu şehre yakışır bir şekilde takımı desteklemenizi istiyorum” dedi.

Tribün lideri Selim Kurtulan da, ellerinden gelen centilmenliği göstereceklerini kaydederek, “Güzel bir maç olacak. İnşallah yeneriz. İstanbul’a gittiğimizde çok güzel tedbirler alınmıştı. Güzel bir maç olsun. Herkes kazasız, belasız evine gitsin” diye konuştu.

Beşiktaş tribün liderleriyle de görüştüklerini ve iki takım taraftarları arasındaki olayların son bulmasını arzuladıklarını aktaran Mehmet Güzelsöz de, "Karşılıklı gidip gelişlerin olmasını arzu ediyoruz.  Bu geliş-gidişlerle bu sıkıntılar azalır, insanlar arasındaki soğukluk giderilir" ifadelerini kullandı. (Cumhuriyet)