Caner Erkin’in ağzını okuyan TFF, kendi hakemine ceza verebilecek mi?

Caner Erkin’in ağzını okuyan TFF, kendi hakemine ceza verebilecek mi?

Süper Lig’de bu hafta oynanan Fenerbahçe - Sivasspor maçında ilginç bir olay yaşandı.

Ajans Beşiktaş -  Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmada hakem Mete Kalkavan'a yönelik "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle PFDK tarafından Caner Erkin'e yayıncı kuruluş görüntülerini izledikten sonra takdiren ve teşdiden kural değiştirilmiş ve Milli oyuncuya 5 maç men ve 26 bin lira para cezası verilmişti.

Beşiktaş’ın Tahkim Kurulu’na yaptığı itirazlara rağmen Caner Erkin'in cezasına indirim uygulanmamıştı.
1 hafta sonra Galatasaraylı Muslera ve Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu’nun da küfür ettikleri yayıncı kuruluş kamerasına yansımış ancak PFDK, oyuncularım kime küfür ettikleri belli olmadığı için ''hedef göstermiyor'' diyerek cezaya gerek duymamıştı! 

Süper Lig’de bu hafta oynanan Fenerbahçe - Sivasspor maçında ise ilginç bir olay yaşandı. 
Karşılaşmanın 63. dakikasında hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Sivassporlu Bifouma’ya sarı kart gösterdi. Bifouma da karta itiraz edip hakemi alkışlayınca ikinci sarı karttan oyundan atıldı. 
Pozisyona itiraz eden Sivassporlu Ziya ile Hakem Uğurlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. 
Ziya’nın itirazlarına sert bir şekilde karşılık veren Uğurlu, Sivassporlu oyuncuya “kes lan” diyerek karşılık verdi.

Yayıncı kuruluşun görüntülerini izleyerek Caner’e ceza veren, aynı yayıncı kuruluşun görüntülerini izleyerek Muslera ve Emre’ye ceza vermeyen PFDK’nın Yaşar Kemal Uğurlu’ya ceza verip vermeyeceği ise merakla bekleniyor!

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.