Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye kilitlendi!

Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye kilitlendi!

Kara Kartal’ın en formda ismi konumunda bulunan Cenk Tosun, atacağı gol veya gollerle hem takımına 3 puanı getirip hem de Fenerbahçe filelerini kariyerinde ilk kez sarsmayı hedefliyor.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon hem Beşiktaş hem de Türkiye A Milli Takımı’yla yaptığı büyük çıkışla dikkat çeken Cenk Tosun, Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Fenerbahçe’yle oynayacakları karşılaşmada Kara Kartal’ın en önemli hücum silahı olacak. Derbiye ilk 11’de başlayacak CT23, şovuna Kadıköy’de de devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Ek olarak 26 yaşındaki futbolcu için bu maçın ayrı bir önemi daha bulunuyor... Ligde 8. sezonunu geçiren Cenk Tosun, Gaziantepspor ve Beşiktaş’ın ligde karşılaştığı takımlar arasında sadece Fenerbahçe’ye gol atamamıştı. Yıldız futbolcu, cumartesi günkü mücadelede atacağı gollerle hem takımına 3 puanı getirmeyi hem de bu istatistiği bozmak istiyor.

‘Volkan’a şansım tutmuyor ama...’
Tosun, ligin yeni takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe hariç ligde bu sezon mücadele eden diğer 14 takıma gol atma başarısı gösterdi. Bu iki takım, Cenk Tosun’un Türkiye kariyerinde daha önce Süper Lig’de yer alamamıştı. Başarılı oyuncu, “Volkan Demirel’e karşı bir türlü şansım tutmuyor. Geçen sezon da bir pozisyonda gole çok yaklaşmıştım ama son anda kurtarmıştı. Umarım bu kez her şey bizim istediğimiz gibi olur. Kazanmak önceliğim ama tabii ki benim gollerimle kazanırsak bu beni daha mutlu eder” yorumunda bulundu. (Fanatik)

Etiketler :