Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmeleri riskli

Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmeleri riskli

Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan için 2024 yılında sona erecek olan sözleşmelerin yenilenmemesi ve maaşlarında iyileştirme yapılmaması büyük bir tehlikeyi beraberinde getiriyor.

Milliyet'ten Cengiz Malgır'ın haberine göre iki oyuncu da yıllık sadece 10 milyon lira seviyesinde garanti ücret alırken, daha iyi bir ücret talep ediyor.

Yeni Sözleşme Yapılmazsa Yurt Dışı Transferi Gündeme Gelebilir

Cenk Tosun ve Salih Uçan, bonuslar hariç yıllık ücretlerinin en az 1 milyon euro seviyesine çıkarılmasını bekliyor. Eğer bu talepler yerine getirilmez ve yeni sözleşme yapılmazsa, devre arasında yurt dışında bir kulüple anlaşma imzalama hakkını elde edebilirler.

Cenk Tosun'a MLS'ten Teklif: Salih Uçan da Yurt Dışına Gitmeyi Düşünüyor

Beşiktaş kaptanı olan Cenk Tosun, yurt dışında tanınan bir golcü olarak ciddi bir piyasaya sahip. MLS takımı Chicago Fire, Cenk Tosun'a 9 milyon dolar karşılığında 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunmuştu.

Ancak Cenk, Beşiktaş ile sözleşmesinin otomatik olarak 1 yıl uzatılmasını tercih etmişti. Aynı şekilde, Salih Uçan da Beşiktaş ile anlaşma sağlayamazsa yurt dışında bir kulübe transfer olmayı düşünüyor. Salih daha önce Roma, Sion ve Empoli gibi kulüplerde forma giymişti.