Demba Ba'da kontroller çoktan bitmiş!

Demba Ba'da kontroller çoktan bitmiş!

Beşiktaş, Ersan Gülüm’ün ardından Demba Ba’nın da takıma katılmasını bekliyor.

Siyah-beyazlı kulübün, pazartesi günü yapılacak sağlık kontrolleri sonrası sorun çıkmazsa tecrübeli oyuncuyla sözleşme imzalayacağı ifade ediliyordu ancak bu konudaki araştırmaların tamamının çoktan yapıldığı ortaya çıktı. Yönetimin, Senegalli yıldızın tüm sağlık raporlarını detaylı olarak incelletiği öğrenildi.

Üstelik kulübün sağlık heyeti, 31 yaşındaki santrforun sadece geçtiğimiz temmuz ayında kırılan bacağına ilişkin raporları değil, bütün sağlık raporlarını isteyip en ince ayrıntısına kadar baktı. Yönetim de buradan gelen olumlu rapor üzerine Demba Ba’nın transferine karar verdi.

31 yaşındaki oyuncunun pazartesi günü İstanbul’da gireceği sağlık kontrolü tamamen prosedürü yerine getirmek amacıyla yapılacak. Bir süredir çalışmalarını Amerika Birleşik Devletleri’nde bireysel antrenör eşliğinde sürdüren Demba Ba, topla çalışmalar da yapıyor. Deneyimli golcünün yaptığı antrenmanlarda da ağrı veya bir başka sorun hissetmediğini, tek eksiğinin maç kondisyonu olduğunu yönetime ilettiği ifade edildi. (Vatan / Erdal Cömert)

Etiketler :