DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş, Kadıköy'de özgüvenli olacaktır"

DERBİYE DOĞRU | "Beşiktaş, Kadıköy'de özgüvenli olacaktır"

Spor Toto Süper Lig 6. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'ten çarpıcı derbi tahmini geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 6. haftasında Fenerbahçe ile derbide karşı karşıya gelecek. Bu zorlu müsabaka öncesinde bir dönem siyah beyazlı formayı giyen ve şu anda Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova'da oynayan Manuel Fernandes çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rusya Kupası'nda hafta arası Krylya Sovetov'a 3-2 mağlup olan Lokomotiv Moskova'da maç sonu gazetecilerle bir araya gelerek sohbet eden Portekizli futbolcuya eski takımı Beşiktaş'ın bu hafta oynayacağı Fenerbahçe derbisi soruldu. Manuel Fernandes ise, "Türk futbolunu çok yakından takip edemiyorum. Ancak Avrupa kupalarında Beşiktaş'ın maçlarını görüyorum. Bu sene Porto'yu yendikleri maçta son derece etkili bir performans ortaya koydular. Son 2 yılın şampiyonu olarak Beşiktaş özgüvenli olacaktır o deplasmanda. Tabi şunu söyleyebilirim ki, ben Türkiye'de oynarken Fenerbahçe deplasmanı rakip takımlar için gerçekten çok zordu. Yine de şu anki Beşiktaş kadrosunun tecrübesi bu zorluğu atlatabilecek düzeyde." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Etiketler :