Emre Çolak'tan Beşiktaş ve Babel yorumu

Emre Çolak'tan Beşiktaş ve Babel yorumu

Barcelona'yı 2-1 deviren Deportivo'da 62. dakikada oyuna giren Emre Çolak galibiyet golünün asistini yaparak maça damga vurmuştu.

Ajans Beşiktaş - Yaşadığı o anları NTV Spor'da anlatan Emre Çolak, eski takım arkadaşı Babel hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

"İyi arkadaşım, her maçtan önce başarılar diliyorum ona. Sanki son 1-2 maçtır biraz düşüşe geçti gibi. Bunu da zaten herkes görüyor diye düşünüyorum. Ama çok karakterli ve iyi bir futbolcu. Buradan gitmesine çok üzülmüştük. Ama o teklif geldiğinde hiç düşünmeden gitmek istedi Beşiktaş'a..."

Deportivo'da başarılı bir sezon geçiren Emre Çolak, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla alakalı olarak da değerlendirmelerde bulundu.

Milli futbolcu "Türkiye'den hiçbir maçı kaçırmıyorum. Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması ama biraz sıkıntılılar. Bu sene en iyi oynayan takımı olarak Beşiktaş'ı görüyorum. Beşiktaş şampiyon olacak diye düşünüyorum. Tabi Başakşehir de iyi takım, onlar da sürpriz yapabilir ama bence Beşiktaş şampiyon olacak." diye konuştu.