Ercan Taner'den hakem eleştirisi: Midem bulandı!

Ercan Taner'den hakem eleştirisi: Midem bulandı!

Usta yorumcu Ercan Taner, bu akşam oynanacak maçta favorisinin Beşiktaş olduğunu ancak maçın sahada kazanıldığını söyledi. Taner, karşılaşmanın hakemi Makkaeli'yi de sert bir dille eleştirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte usta televizyoncu ve yazar Ercan Taner'in Habertürk Gazetesindeki yazısı:

"Beşiktaş için hedef çeyrek final... Olympiakos 21 yıl sonra, ligde bir ilk yaşadı, 3 maçını arka arkaya kaybetti. Teknik direktör Bento ile yollar ayrıldı. Buraya kadar hep iyi haberler var Beşiktaş için... Karaiskakis Stadı misafirperver bir yer değil... Son dönemde, Yunanistan’la yaşadığımız Kardak ve Kıbrıs gerginlikleri ile ‘Enosis’ politikasını yeniden hortlatmak isteyen yapı, bunu pankartlar ve sloganlar ile sahaya yansıtmak isteyecektir. 59 yıl önce iki takım, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda eşleştiler ama maç oynanamadı. Siyasi gerilim nedeni ile Olympiakos, maçları oynamayacağını açıkladı. Beşiktaş, iki maçı da hükmen 3-0 kazanarak, tur atladı. Bu akşam Pire’de kağıt üzerinde kesinlikle favori olan takım Beşiktaş... Ama “maç sahada kazanılır” klasik cümlesiyle, ilk bölümü bitirelim...

DANNY MAKKELİE...

Ivan Bebek faciasını bizzat yerinde yaşayan bendeniz, bu akşamki maça atanan Makkelie’den rahatsızlık duydum... Hollandalı hakem, geçen hafta, Sparta-Feyenoord maçında, çizgiyi geçen ve tribünden bile görünen Feyenoord golünü vermedi. Aynı pozisyonda, Sparta kalecisine yapılan net faulü de es geçti. Mr. Makkaeli’nin morali bozuk... Tamam, hakem hata yapabilir ama UEFA’nın genel sekreteri Theodere Theodoridis... Kendisinin Olympiakos’a ne kadar yakın olduğunu biliyorum. Komplo teorileri pek gerçek olmaz derler... Yine de benim midem bulandı... Umarım hakem sıkıntısı olmaz." (Habertürk)