Fatih Altaylı'dan Şenol Güneş hakkında şok sözler!

Fatih Altaylı'dan Şenol Güneş hakkında şok sözler!

Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, spor gündemini yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Fatih Altaylı, Beşiktaş - Gençlerbirliği maçını, Ümit Özat-Şenol Güneş gerginliği ve Fikret Orman'ın sözleriyle ilgili açıklamalar yaptı:

"Ben o maçta 4. hakeme takıldım. Kim hakem? Abdulkadir Bitigen. Abi bu nedir ya? TFF denen rezillik abidesi yerde bir hakemler hanedanı var. Dededen babaya, babadan oğula geçen... Yani sperm yoluyla hakemlik mi geçiyor babadan çocuğa? Daha ben bunun birinci hakem olduğu üst düzey bir maç görmedim. Anası bunu 4. hakem olsun diye mi doğurmuş? Bütün bunların yaşanmış olmasının sebebi orada yeteneksiz, basiretsiz hiçbir şey yapamayan bir adamın olması. Kim bu Bitigen? Nerden geliyor bunların bitleri? Nerede kanlanmış bu bit? Bu hakem hanedanı meselesini kimse konuşmuyor. Ben babası hakem olmayan, hakem tanımıyorum artık. Bunlar genetik olarak hakem olmaya yönlendirilmiş insanlar mı? Bu 4. hakemin; Şenol Güneş sahaya girdiğinde engellemesi lazım, orada bir tartışma çıktığında müdahale etmesi lazım, Bu iki teknik direktörün yapmış olduklarını bir şekilde cezalandırması lazım. Bu nasıl hakemliktir? Bir hafta vasat üstü bir yönetim sergilediler, yine muazzam bir çöküş. Böyle bir şey olmaz.

ŞENOL GÜNEŞ SÜREKLİ RAKİPLERİNİ KARALIYOR, AŞAĞILAYIP HAKARET EDİYOR

Şenol Güneş sürekli olarak rakiplerini karalıyor aşağılıyor hakaret ediyor. Sen böyle yaptığın zaman da Ümit Özat çıkıyor sana abuk sabuk ağza alınmaz laflar söylüyor. Özat'ın yaptıkları doğru demiyorum. Ama sen de sürekli birilerini aşağılarsan biri de çıkıp sana saçma sapan laflar söyler. Bu mu spor? Bu mu teknik direktörlük? Şenol'un tavrını geçen seneden beri eleştiriyoruz ama hakikaten Şenol'un söylediğinden bağımsız olarak teknik direktör dediğinin de böyle olmaması lazım. Sporcusun neticede, spor adamısın, fiziğinin de biraz uygun olması lazım. Sen dünyada gördün mü böyle teknik direktörler. Ümit Özat kardeşim alınmasın ama sporcu dediğinin sporcu fiziği olur.

BİZ TEKNİK ADAMLARI KONUŞMASAK SENEDE 2-3 MİLYON EURO KAZANAMAZLAR

Şenol Güneş Türkiye'de en az eleştirilen teknik direktörlerden bir tanesi. Geçmişte daha fazlaydı haklı ama son yıllarda Şenol'a yönelik fazla eleştiri yok. Tam aksine herkesin övgüsü var. Şunu unutmasın Şenol Güneş ve futbol dünyasının içinde olanlar; Herkes bildiği, herkes konuştuğu, herkes fikir yürüttüğü ve herkes izlediği için onlar milyonlar kazanıyor. Eğer senede 2-3 milyon Euro paralar kazanıyorlarsa biz hepimiz onlar hakkında konuştuğumuz için o kadar para alıyorlar. İstemiyorsa konuşmayız alırlar 5 bin lira. Bunlar olduğu için sen bu paraları alıyorsun. Sen bir ömür boyu çalışsan bu paraları kazanabilecek misin? Hiç birimiz bu mesleklerle kazanamayacağız.

BEŞİKTAŞ GERÇEK ANLAMDA YILDIZ GİBİ PARLIYOR

Tüm taraftarlar başarılara endekslidir. Fikret Orman'ın haklı olduğu bir şey var. Ben bugün Beşiktaş taraftarı olsam diğer iki rakibime baktığım zaman tahammül katsayım fazladır. Çünkü diğer iki takım son derece sıkıntılı günler yaşarken Beşiktaş gerçek anlamda yıldız gibi parlıyor. Çünkü çok daha doğru yönetiliyor. 5 puan Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sağlıyor. Büyük bir saçmalık olmazsa zor kapanır. Beşiktaş'a önemli avantaj sağladı. Başakşehir maçını kaybetme hakkını sağladı onlara. Başakşehir yenseydi lider olacakta şimdi iki puan geride olacak. Yani Başakşehir kendi göbeğini kendi kesme imkanından uzaklaştı." (HT Spor)