Fikret Orman: "Bizim için imzalar kalbe atılan bir şeydir!"

Fikret Orman: "Bizim için imzalar kalbe atılan bir şeydir!"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transferler için düzenlenen toplu imza töreninde konuştu.

Ajans Beşiktaş - Başkan Orman basın toplantısında yeni transferleri tanıtarak başladı. Orman, "Bizim için imzalar kalbe atılan bir şeydir. Ersan ve Demba Ba'nın gelmesi de bunu gösteriyor" dedi. Ardından tek tek futbolcularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan, Ersan ile ilgili olarak "Ersan bizim için özel bir oyuncu. Başkan olduğum zaman zor günler vardı. O dönem gerçek Beşiktaşlılığını gösteren Ersan vardı. Maaşında 500 bin indirim yaptı o dönem. Onu unutamam. Yeniden döndüğü için mutlu olduğumu ifade ediyorum."  şeklinde konuştu.

Fikret Orman, "Demba Selamın Aleyküm" dedi. Futbolcu ise "Aleyküm Selam" şeklinde yanıt verdi.

Orman, Babel için "Ryan Babel'e maşallah diyorum. 2 gol, 2 asistlik katkı yaptı." derken, bir diğer transfer Mitroviç için de "Mitrovic uzun zamandır akil ettiğimiz biriydi. Çok önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz." yorumunda bulundu.

Ardından futbolcularımız açıklamalarda bulundu:

Ersan:
Herkes benim Beşiktaş'ı ne kadar sevdiğimi biliyor. Burada olduğum için çok mutluyum.

Demba Ba:
Gerçekten çok mutluyum. Burada çok güzel zamanlar geçirmiştim. Umarım bu dönem, bir öncekinden daha iyi geçer. Şu an rehabilitasyon aşaması geride kaldı. Bir kaç haftaya sahada olurum.

Babel:
Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Şampiyonluk mücadelesi için buradayım. Umarım daha büyük işler yapıp şampiyonluğu yakalayacağız.

Mitrovic:
Bu kadar büyük bir camianın bir parçası olduğu içim mutluyum. Umarım büyük başarılar elde ederiz burada. Şans geldiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Etiketler :