Fikret Orman: "Klavye Delikanlıları adında okul açtıracağım"

Fikret Orman: "Klavye Delikanlıları adında okul açtıracağım"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Başkan, CNN Türk'teki Hafta Sonu programında açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın açıklamaları:

Artık Arena'dan Vodafone Park'a dönüyoruz.  Bugün bizim düğün günümüz. Geçen sene olan organizasyona benziyor. Geçen sene teknelerle gelmiştik. Bu sene de aynı olacak. 200-300 bin kişi stat dışıyla olur herhalde. Futbolcuların taraftarlarla bulaşacağı bir organizasyon yapıyoruz. Sonra içeri girip maçımızı oynayacağız. Ramazandan sonra balo yapacağız.

Gaziantep maçında sonra 'bitti' dedik. Bursa maçını kazanmamız çok önemliydi.  Biz çok daha erken bekliyorduk.  Bizim için önemli olan maratona başlayıp, maratonun galibi olmaktı. Geçen sene ve bu sene şampiyon olduğumuz için mutluyuz.

Ben özellikle UEFA'da finale çok konsantre olmuştum. Lyon maçını penaltılarda kaybetmek çok üzücü oldu. Hep güneşli günler yok ama sonunda hep güneş geliyor. Seneye Avrupa'da daha iyi işler yapacağımızı düşünüyoruz. Haftanın 7 günü çalışıyoruz.

Benim bir sosyal medyada tarafama yapan bir ekibim var. Küfür ve hakaret edenlere dava açıyorum. Davadan gelecek paralarla da 'Klavye Delikanlıları' adında bir okul açacağım. Sonradan inkar ediyorlar, özür dilemeye geliyorlar ama nafile. Hepsinin ekran görüntüleri alınıyor.

Kişilikleri oturmamış, aile içinde bir yere gelememiş, ömründe bir şey yapmamış adamlar sosyal medyada kişilik buluyor. Klavyenin arkasına geçince çok cesurlar ama yüz yüze geldiğimizde nedense sosyal medyadaki kadar cesur olamıyorlar.

Mütevazılık bizim geleneğimizdir. Beşiktaş külütüründe havalı insanlar sevilmez. Eski başkanlarımız da öyledir. Yıldırım Demirören benim dostumdur. Fakat yönetim şekillerimiz farklı olduğu için ayrıldık.

Aziz Yıldırım ile eskiden iyi bir ilişkimiz vardı. Bel altı bir açıklama yaptılar benim hakkımda. Benim için bitmiştir.
Beşiktaş son 2 senede şampiyon oldu ve helal ederek şampiyon oldu. Ağlayarak şampiyon oldu diyenler züğürt tesellisi arıyor

Euroleague için söylediğim her şeyin doğru olduğunu Euroleague de biliyor. Söylediklerimizin yüzde bir milyon arkasındayım. Euroleague kötü bir organizasyon demedim. Elbette bütün dünyada takip ediliyor. Fakat kriterler doğru değil.

Euroleague'de takımlar masraf yapıyor ama geliri kim alıyor? Şirket. Burada bir tuhaflık var. Fenerbahçe veya Beşiktaş, Euroleague'i kazanmak için bir sürü para harcıyor. Kupayı kazanınca 1 milyon Euro kazanıyor. Fenerbahçe o parayı oyunculara prim olarak veriyor zaten. Euroleague'de parayı şirket kazanıyor.

Başarıyı herkes sahiplenir, başarısızlık bir kişiye mâl edilir. İyi olanlar Allah'tan kötü olan başkandan. Başkanlık zor iş.