Fikret Orman: "Lyon'a ağzının payını vereceğiz"

Fikret Orman: "Lyon'a ağzının payını vereceğiz"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, divan Başkanlık kurulu seçimlerinden yaşanan gerginlik ve Lyon maçında yaşanan olaylarla alakalı açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar şöyle:

"Beşiktaş'a yakışmayacak şeyler oldu. İnşallah Beşiktaş bunlarla bir daha muhatap olmaz. Beşiktaş divan kurulu 25 senesini doldurmuş kongre üyelerinin oluşturduğu bir istişare heyetidir. Onore olduğumuz bir şeydir. Hep haz duymuşumdur. 

Geldiğimizden beri her toplantıya katılma gayretinde bulundum. Beşiktaş'ın tercübeli insanları yönetime fikirlerini yanılş gördüklerini ifade ederler. Yönetim de bunları dinler ve mesaj alır kendi icraatlarını yapar. Divan kurulu asla ikinci bir güç, muhalefet yapılan yer değildir. Beşiktaş'a da ayrı bir güç gösterme yeri değildir. Genel kurulda kulübü yönetmeyle alakalı merci yönetim kuruludur. Mahkemelere taşımak bize yakışmadı. Türkiye'nin tek büyüğü Beşiktaş diye medya söylüyor. Nedir pay edemediğimiz anlamış değilim. Beşiktaş üçüncü yıldızına gidiyor. UEFA'da evimizde maç oynayacağız. Neyin moral bozukluğu. Evet biz onları yeneceğiz bu turu da geçeceğiz. Nedir pay edemediğiniz. konuşmak için konuşmayalım. Beşiktaş yönetimi ne yapmadı ki yapması lazım., Ne yaptı ki yapmaması lazım. Beşiktaş birlik içerisindedir taraftarıyla genel kuruluyla. Bizim tek sevdamız Beşiktaş şahsi bir hesabımız yok. Biz asil değiliz vekiliz. Sizin namınıza bu işi yapıyoruz. Hatalarımız olailir ama sizin için mücadele ediyoruz. Bu camiayı göğsümüzü gere gere yürümeniz için mücadele ediyoruz. Beşiktaş'ın büyüklüğünü Lyon bile kabul ediyor. Maça insanları almışlar. Diyorlar ki bunu biz organize etmedik girdiler aldılar. Kendileri para kazanabilmek içni bileti sattılar. O taraftarın suçunu bize yüklemeye çalışıyorlar. Korkmasınlar. Biz herkesin savunucusuyuz. Biz onları da ağırlamaktan keyif alırız. bize ayak oyunlarıyla.. hem biz hem takımımız ağzının payını verecektir."