Fikret Orman, Portekiz basınına konuştu: "Pepe'yi ikna etmek zor olmadı"

Fikret Orman, Portekiz basınına konuştu: "Pepe'yi ikna etmek zor olmadı"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, verdiği röportajda ilgi çekici açıklamalarda bulundu ve Ricardo Quaresma için övgü dolu sözler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, verdiği röportajda çarpıcı sözler kullandı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile oynayacağı kritik maç öncesi konuşan Orman, Ricardo Quaresma için de övgü dolu sözler kullandı.

Süper Lig'de son oynanan Akhisarspor maçında eleştirilen Quaresma'yı savunan Fikret Orman, ''Quaresma, fenomen bir futbolcu. Futbol yetenekleri harika. Her şeyden önemlisi inanılmaz bir profesyonel. Antrenmanlarda çok sıkı çalışıyor, futboldan çok keyif alıyor. Sahada ise tam bir sihirbaz'' sözlerini kullandı.

''FORMASI GÜNDE 50 BİN SATIYOR''

Quaresma ile Beşiktaş taraftarlarının arasında sıkı bir bağ olduğunu ad belirten Orman, ''Taraftar ile arasında fantastik bir ilişki var. Quaresma, Beşiktaş'ın bayrak adamı. Beşiktaş tarihine geçecek bir oyuncu. Formasını çıkarttığımızda ertesi gün 50 bin satıyor'' şeklinde konuştu.

''PEPE'Yİ İKNA ETMEK ZOR OLMADI''

Takımın diğer bir Portekizli futbolcusu Pepe hakkında da konuşan Beşiktaş Başkanı, ''Pepe'yi ikna etmek zor olmadı. Taraftarların 'Come to Beşiktaş' projesi, Pepe'yi çok etkiledi. İnanılmaz bir profesyonel ve lider'' diyerek Pepe'yi öven açıklamalarda bulundu.

MANUEL FERNANEDS VE HUGO ALMEIDA...

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Portekizli futbolcular Manuel Fernandes ve Hugo Almeida için de konuşan Orman, ''Fernandes ve Almeida, Beşiktaş'a katkıda bulunmuş futbolcular. Portekizli futbolcular her zaman ilgi çekici olmuştur'' dedi. (Sporx)

Etiketler :