Fikret Orman'ın, Bein Sports'a yaptığı açıklamaların tamamı! "Futbol oynamak isteyen bir rakiple oynadığı zaman Beşiktaş çok üst düzey bir takım oluyor"

Fikret Orman'ın, Bein Sports'a yaptığı açıklamaların tamamı! "Futbol oynamak isteyen bir rakiple oynadığı zaman Beşiktaş çok üst düzey bir takım oluyor"

Beşiktaş, Başkanı Fikret Orman Bein Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

Orman şu ifadeleri kullandı;

"Futbol oynamak isteyen bir rakiple oynadığı zaman Beşiktaş çok üst düzey bir takım oluyor"

"Futbol oynamak isteyen bir rakiple oynadığı zaman Beşiktaş çok üst düzey bir takım oluyor. Avrupa'da bunu başarabiliyoruz. Türkiye'de ise futbol oynatmama üzerine oynadıkları için pek olmuyor. Futbol zevki olmuyor. Hakemler çok kesiyor ülkemizde maçı. Dün özellikle ikinci yarı çok üst seviyede oynadık"

"Aboubakar, bizim taraftarlarımızın da çok sevdiği çok iyi bir insan."

"Aboubakar, bizim taraftarlarımızın da çok sevdiği çok iyi bir insan. Beşiktaş'ta aile ortamı vardır. Arkadan iş çevirme falan yoktur bizde. Aboubakar da 1 sene burada yaşadı, özlüyor burayı. Giden özler. Beck, Marcelo bunlar da karakterli çok düzgün çocuklar. Aboubakar da öyleydi. Kalmasını çok istedim ama olmadı"

"Real Madrid en azından şimdi gelmesin"

"Real Madrid en azından şimdi gelmesin. İkinci torbada kolay rakip yok. Baktığınızda Bayern Münih de muhtemelen 2. olacak. Buna rağmen Beşiktaş, bu oyun düzeniyle herkesi zorlayabilecek bir takım."

"Bizim açımızdan Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın bir önemi yok."

"Bizim açımızdan Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın bir önemi yok. Oyuncularla, teknik ekiple beraber bizim bütün arzumuz taraftarı mutlu etmek. Para kazanılır, harcanır, önemi yok. Berabere kaldığımız için 500 bin euro kazandık. Tur atladığımız için de 6 milyon euro. Ama bundan futbolcularımız da primleriyle istifade ediyor."

"Dünya kulübü olacağız, 100 milyonun üzerinde taraftar kitlesine ulaşacak Beşiktaş"

"Her yerden taraftar ediniyoruz. Dünya kulübü olacağız, 100 milyonun üzerinde taraftar kitlesine ulaşacak Beşiktaş. Global bir kulüp olmak, bir dünya markası olmak açısından Beşiktaş'a mutlaka bir Avrupa kupası getirmek istiyorum."

"Oğuzhan bu takımın kaptanı"

"Oğuzhan bu takımın kaptanı. Beşiktaş istediği sürece hiçbir oyuncusu gitmez. Oyuncu ayrılmak isterse oturur şartları konuşuruz. Benim ve bütün yönetimin Oğuzhan'la olan ilişkisi üst seviyede. Bizim bir rahatsızlığımız yok, her gün haberler çıkarıyorlar şuraya gitti buraya gitti diye. Oğuzhan ile de Tolgay ile de bir sıkıntımız olmaz"

"Beşiktaş tercih edilecek değil, hedef olunacak bir kulüptür."

"Beşiktaş tercih edilecek değil, hedef olunacak bir kulüptür. Pepe, CNN'de söyledi 'Gelmemek olmazdı' dedi. Acayip bir taraftarımız var. Stadımız çok güzel, Beşiktaş çok iyi bir kulüp. Dün Porto hocasının açıklamasını dinledim. Bizden bütçe olarak büyük bir kulüp dedi. Doğru diyor."

"Gençlerbirliği maçında çok kötüydük"

"En büyük amacımız bu sene ligi kazanmak. Gençlerbirliği maçında çok kötüydük. Ne bana, ne Beşiktaş'a, ne de oyuncularıma yakışan bir oyundu. Mesela son Akhisar maçında çok iyiydik ama olmadı. Birazcık futbol oynatması lazım hakemlerin ve rakip takımların. Anadolu takımları bize karşı böyle oynuyor, puan almak istiyorlar onlara da bir şey demek doğru olmaz."

Etiketler :