Geri dönmek isteyen Demba Ba'da son durum! Şenol Hoca istemiyor

Geri dönmek isteyen Demba Ba'da son durum! Şenol Hoca istemiyor

Siyah-Beyazlılar, Çin'e giden Demba Ba'yı da transfer listesinde tutuyor.

Ajans Beşiktaş Derleme - Forvet transferini bu hafta içerisinde bitirmeyi planlayan yönetim, 2 sezon önce Shanghai Greenland Shenhua’ya 11 milyon Euro (44 milyon TL) karşılığında gönderdiği Demba Ba’yı da gündeminde tutuyor.

Yeni takımında başarılı bir görüntü sergilese de 17 Temmuz 2016’da Shanghai SIPG’le oynadıkları karşılaşmada ayağının kırılması sebebiyle yaklaşık 7 aydır sahalardan uzak kalan Senegalli, menajeri aracılığıyla dönmek istediğini yönetime iletti.

Kulübü Shanghai Shenhua’nın da Çin’de değişen yabancı futbolcu kuralını ve yıldız ismin sakatlığını göz önünde bulundurarak Demba’ya gidiş izni verdiği bildirildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin, maliyetsiz olması sebebiyle Demba Ba’yla temasa geçtiği, sağlık durumuyla ilgili son raporunun ardından girişimlere başlayacağı ifade edildi.

Beşiktaş’a geri gelmeyi çok isteyen Demba Ba’nın sağlık raporlarını yakından inceleyen Beşiktaş Yönetimi, Senegalli oyuncunun geri dönüşüne sıcak bakmıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in, maç eksiği olmayan bir forvet istemesi nedeniyle siyah - beyazlı yönetim, eski futbolcusunu gündem dışı bıraktı. (Fanatik & Milliyet / Serdar Sarıdağ)

 

Etiketler :