Göztepe-Beşiktaş maçı nerede oynanacak? Mehmet Sepil, Beşiktaş tribününün etkisini biliyor!

Göztepe-Beşiktaş maçı nerede oynanacak? Mehmet Sepil, Beşiktaş tribününün etkisini biliyor!

Beşiktaş ile Göztepe arasında İzmir'de oynanacak karşılaşmanın oynayacağı stadyum henüz netleşmiş değil.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 11. Haftasında 5 Kasım 2017 tarihinde Göztepe ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma öncesinde bu maçın nerede oynanacağı çok merak ediliyor. Şu anda karşılaşmalarının 11 bin kişilik Bornova Stadı'nda oynayan Göztepe'de birçok taraftar, bilet bulamadığı için maçlara gidemiyor.

Sezon başında Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını cezası nedeniyle seyircisiz olduğu için Bornova Stadı'nda oynayan sarı-kırmızılılarda yönetimin Beşiktaş maçı için nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Yönetim, Bornova Stadı'ndan vazgeçmezse bu sezon İzmir'e ilk kez gelecek Beşiktaş'ı çok az kişi seyredebilecek.

İZMİR ATATÜRK STADYUMU'NA ALINABİLİR Mİ?
Yönetimin hem taraftar desteğini arkasına almak, hem Beşiktaş tribünleri ve kendi tribünlerine gelecek taraftarlardan ekonomik gelir elde edebilmek için İzmir  Atatürk Stadı'nı da tercih edebileceği konuşuluyor. Başkan Mehmet Sepil her ne kadar Atatürk Stadı'nda oynamaya sıcak bakmadıklarını belirtse de mecbur kalmaları halinde Atatürk Stadı'nda maçlarını oynayabileceklerini açıklamıştı.
 
İZMİR ATATÜRK STADYUMU'NDA MAÇ OYNANMIYOR MU?
Zaman zaman zeminindeki problemlerinin yanı sıra tribünlerin sahadan uzak olmasından dolayı Atatürk Stadı'nda maçları izlemek futbolseverlere pek fazla cazip gelmiyor. TFF İkinci Lig ekiplerinden Karşıyaka maçlarını şu anda Atatürk Stadı'nda oynuyor. (Futbol Arena)

 

Etiketler :