''Güven Yalçın, Sergen Yalçın'ın güvenini boşa çıkarmadı''

''Güven Yalçın, Sergen Yalçın'ın güvenini boşa çıkarmadı''

Spor yorumcusu Ali Gültiken, Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Sivasspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor yorumcusu Ali Gültiken, Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Sivasspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Güven Yalçın'ın Sergen Yalçın'ın güvenini boşa çıkarmadığını belirten Gültiken, ''Güven Yalçın, Sergen Yalçın'ın güvenini boşa çıkarmadı. Kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi.

Aboubakar'ın olmayışı, maç öncesindeki en önemli tartışmaydı. Aboubakar'ın olmayışının Beşiktaş'ı etkilediğini gördük. Aboubakar yalnızca gol atarak değil, oyunu yönlendirmesiyle de çok değerli bir oyuncu. Aboubakar yokken 1-2 maç idare edebilirsiniz, eldeki oyuncular bunu karşılayabilir fakat takıma dönmesi Beşiktaş'a büyük artılar getirir.

Güven Yalçın'ın golde buluştuğu nokta, gösterdiği koşu çok değerli. O golle oyun Beşiktaş'ın insiyatifine geçti.

Beşiktaş adına çok keyifli bir oyun olmadı. Oyunda mücadele vardı fakat pozisyon zenginliği yoktu. Bu süreçte Sivasspor'un da pozisyonları var ki Sivaslı oyuncular Beşiktaş'a iyi karşılık verdi. 11'e 10 kalmak Sivasspor için dezavantaj olabilirdi. fakat Sivasspor buna rağmen oyunun içinde kaldı.

Beşiktaş, Sergen Yalçın ile birlikte çok önemli bir özellik kazandı. Beşiktaş maçları sabırlı bir şekilde oynayabiliyor. Büyük takımlar genellikle çok fazla önde oynar ve arkada zaman zaman boşluklar verir fakat Sergen Hoca, bazı takımlara karşı oyunun belli bölümlerinde savunmada kalmayı takıma aşıladı.''

Etiketler :