Halis Özkahya'nın karnesi - Halis Özkahya'nın yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Halis Özkahya'nın karnesi - Halis Özkahya'nın yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Halis Özkahya haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Halis Özkahya ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Halis Özkahya'nın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Halis Özkahya'nın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 36 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Halis Özkahya istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 21 galibiyet elde ederken, 7 kez de mağlubiyet yaşadı. Özkahya'nın maçlarında Beşiktaş 8 kez de berabere kaldı.

Halis Özkahya Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Palabıyık, 83 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 81 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 9 kez kırmızı kartına başvuran Halis Özkahya, rakip takımlara karşı 1 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Halis Özkahya istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Halis Özkahya'nın yönettiği 340'dan fazla maçın yüzde 43'ünü ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 30'unu deplasman takımları kazanmıştır. Halis Özkahya maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 26 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Halis Özkahya'nın sarı kart gösterme oranı maç başına 4,13 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,29 olduğunu gösteriyor.

Halis Özkahya yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Özkahya, kariyeri boyunca 340'dan fazla maç yönetmiştir. 18 yaşından beri hakemlik yapan Halis Özkahya, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Halis Özkahya kimdir? Halis Özkahya nereli? Kaç yaşında? Halis Özkahya'nın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Halis Özkahya TFF resmi sitesine göre 13648 lisans numaralı İzmir bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği öğretmenliktir. Halis Özkahya Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 2005 yılında 2. lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. 

1980 yılında Kütahya'da doğan Özkahya, Beden Eğitimi öğretmenliğini bitirmiştir. Kocaeli Misak-ı Millî İlköğretim Okulu'nda Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapmıştır. Özkahya'nın ailesi Kütahyalıdır. Babası da öğretmen ve hakemdir. 11 yaşından 16 yaşına kadar Kütahya'nın Yeşilay Spor Kulübü'nde top koşturan Özkahya, hakemliğe geçiş yaptı. Özkahya, 2007-2008 sezonunun başında Süper Lig'e yükseldi. 2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Özkahya'nın da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı.

Halis Özkahya Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Halis Özkahya Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Halis Özkahya'nın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Halis Özkahya'nın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.