İşte Fatih Terim'i istifaya götüren olaylar!

İşte Fatih Terim'i istifaya götüren olaylar!

Fatih Terim, TFF yetkilileriyle görüştü ve görevinden istifa etti.

Ajans Beşiktaş - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Federasyon yetkilileriyle Leve nt'teki tesislerde bir araya geldi ve Milli Takım'ı bıraktı. İşte Terim'in Milli Takım'dan istifa etmesine neden olan olaylar.

Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de eski Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu'nun restaurantına gitmiş ve Selahattin Aydoğdu ile bir tartışma yaşamıştı. İkili karşılıklı olarak birbirinden şikayetçi olmuştu. Terim daha sonra bu yaşanan olayı, damadının kız kardeşiyle ile alakalı olduğunu anlatmıştı. Terim, "Bana emanet edilen bir kadını korudum. Yine olsa yine yaparım" demişti.

Terim, son olarak Rüştü Reçber ile bir polemik yaşadı. Eski kaleci Rüştü Reçber, Hürriyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında Fatih Terim'i hedef alarak Türkiye Futbol Direktörü'nün istifa etmesi gerektiğini söyledi. Fatih Terim ise Reçber'e cevap olarak, "Günlük hayatında kullandığın kelime sayısından fazlasını yazılarında kullanabiliyor olmana çok sevindim." dedi.  Bu iki isimle yaşanan olaylar bardağı taşıran son damla oldu. Geçtiğimiz sezon gündemi meşgul eden prim meselesi de Terim'i yıpratmıştı.