Karşılaşmada ilginç detay! 249 gün sonra ilk kez....

Karşılaşmada ilginç detay! 249 gün sonra ilk kez....

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde grubunu namağlup şekilde zirvede bitiren Beşiktaş, tarihi bir başarıya imza attı. Siyah-beyazlı takım grubun son maçını da kazanmasını bildi. Deplasmanda Leipzig'i 2-1 ile geçen Kara Kartal, son 16 turu kura çekimini beklemeye koyuldu.

Karşılaşmada ilgimç bir detay yaşandı. Beşiktaş'ın 3 kaptanı Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup aynı anda sahada yer aldılar. Bu olay en son geçtiğimiz sezon 2 Nisan 2017 tarihinde yani tam 249 gün önce Vodafone Park'ta oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşmasında gerçekleşmişti.

Siyah-beyazlı takım o maça Fabri ile başlamış ancak maç içerisinde sakatlanan İspanyol eldiven, yerini Tolga Zengin'e bırakmıştı. 88. dakikada bir diğer kaptan Necip Uysal oyuna girerken, 90 dakika sahada kalan Oğuzhan Özyakup, 1 gol atma başarısı göstermişti.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :