Lyon'dan Marcelo'ya kanca

Lyon'dan Marcelo'ya kanca

Beşiktaş'ta transfer arayışları devam ederken, defansa takviye yapmayı düşünen yönetim, Marcelo'ya Lyon'dan gelen cazip teklifi düşünüyor.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz hafta Lyonlu yöneticiler Beşiktaş'ın kapısını çalarak Marcelo için 7 Milyon Euro teklif etmişlerdi. Teklifi az bulan siyah beyazlı yönetim bu transfer için 10 Milyon Euro talep etmişti. Lyonlu yöneticiler hafta başında teklifini 8 Milyon Euro'ya çıkartırken, Beşiktaş bu rakamı değerlendirmeye aldı.

Beşiktaş, Marcelo'yu Lyon'a satması durumunda gelecek para ile transfer çalışmalarını hızlandırabilir. Teknik direktör Şenol Güneş, kadroyu koruyarak defansa bir isim katmayı planlamıştı ancak Marcelo gelişmesi sonrasında planlar değişebilir ve Beşiktaş bu bölge için 2 transfer yapabilir.

Dinamo Kiev'de oynayan Damogaj Vida ile görüşmeleri olumlu geçmesi sonrasında Ukrayna ekibinden haber bekleyen Beşiktaş, alternatif isimler üzerine de çalışmalar yapıyor. Listeye son dahil edilen isim Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen Erik Johansson. 28 Yaşındaki sol ayaklı stoperin 2021'e kadar takımıyla sözleşmesi bulunurken, transferde yaşanacak gelişmelere göre oyuncu ile görüşülecek.

Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz sezonun devre arasında Shangai Senhua'dan bedelsiz olarak kiralanan Demba Ba'nın Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda takımda kalması için uğraşacak. Aynı şartlarda Beşiktaş'ta forma giydirmek için uğraşacak olan yönetim, Çin kulübü ile görüşmelerden sonuç alamaz ise kiralamak için cüzi bir bedel de ödeyebilir.  (Beinsports)