Mahmut Uslu'dan skandal açıklama: " Caner Erkin'e Fenerbahçe seyircisi tepki göstermekte haklı"

Mahmut Uslu'dan skandal açıklama: " Caner Erkin'e Fenerbahçe seyircisi tepki göstermekte haklı"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşmaya hakem kararları damga vurdu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım, ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.  Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetti. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yaptı.

Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertli takımın gollerini Guliano ve Janssen penaltıdan attı. Beşiktaş'ın tek golünü Babel kaydetti. Siyah-beyazlı takımda Quaresma, Atiba ve Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe'de ise Neto ve İsmail Köybaşı kırmızı kart gördü.

Maç sonunda konuşan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu şu ifadeleri kullandı: "Fikret Orman hep hakemi etki altında bırakıyor. %100 2 penaltı, maçı aldık. Eskiden biz de yapıyorduk, yapmasınlar. Karşı takımda 2 kırmızı kart daha olmalıydı, vermediler. Negredo'nun golü 4.5 metre ofsayt.  Caner Erkin'in özel hayatını biliyorsunuz. Caner'e Fenerbahçe seyircisi tepki göstermekte haklı. Biz Caner'e sahip çıktık. Şimdi bir şey diyeceğim de, neyse... Mart ayına gelmedik, Mart ayı gelmeden ağlamaya gerek yok."

Etiketler :