Mario Gomez olmazsa Giroud! Transferde yeni temaslar...

Mario Gomez olmazsa Giroud! Transferde yeni temaslar...

Forvet bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, forvet konusunda sıkıntı yaşıyor. İspanyol golcü Alvaro Negredo’nun geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılmasıyla birlikte elinde Larin, Love ve Pektemek gibi isimler bulunan siyah-beyazlılar, bu golcülerin hiçbirinin performansından memnun değil.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda ara transfer döneminde ileri uca takviye yapmak isteyen Beşiktaş Transfer Komitesi, listeyi şimdiden hazırlamış durumda. İlk olarak eski golcüsü Mario Gomez’e yönelen siyah-beyazlılar, 33 yaşındaki Alman futbolcudan “Bekleyin” cevabını aldı.

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ın formasını giyen Gomez, Beşiktaş’a yeniden gelme konusunda tereddüt yaşıyor. Alman golcü, siyah-beyazlı yöneticilere, “Kendimi yıpranmış ve yorgun hissediyorum. Beşiktaş’ın verdiği yoğun mücadelenin içerisinde faydalı olup olamayacağımı bilemiyorum. Gelirsem yararlı olmak isterim ama şu an bunu yapıp yapamayacağımı bilmiyorum. Devre arasına kadar bekleyin. Arada tekrar görüşelim ve o anki durumuma göre karar verelim” dediği öğrenildi.

33 yaşındaki golcü futbolcunun, kulübü Stutgart ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Gomez bu sezon 6 maçta 2 gol kaydetti.

FRANSIZ GOLCÜ GİROUD LİSTEDE

Mario Gomez’den istediği cevabı net olarak alamayan Beşiktaşlı yöneticiler, yaz transfer dönemindeki sıkıntıyı yeniden yaşamamak için işini sağlama alıyor. Listenin ikinci sırasında bulunan Olivier Giroud’la temasa geçen siyah-beyazlılar, Fransız golcünün yüksek maaş talebiyle karşılaştılar.

Buna rağmen görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcü futbolcunun peşini bırakmak istemiyor. Haziran ayında boşa çıkacak olan ve bonservisini eline alacak olan 31 yaşındaki golcü, bu sezon Maurizio Sarri’nin önderliğindeki Chelsea’de 6 maça çıkarak 3 asist yaptı. Beşiktaş’a gelebileceğini ifade eden Giroud’un bonservisinin olmaması, diğer kulüplerin de iştahını kabartıyor. Çin kulüplerinden teklif alan Fransız golcüye yıllık 6 milyon Euro’luk öneriler olduğu ifade edildi. Avrupa’da kalmak isteyen başarılı golcünün siyah-beyazlı kulüpten istediği yıllık maaş ise 4 milyon Euro. (Yeni Şafak)

Etiketler :