Negredo'nun sözleşmesi feshedildi! İşte transferdeki tüm detaylar

Negredo'nun sözleşmesi feshedildi! İşte transferdeki tüm detaylar

Beşiktaş'ta İspanyol golcü Alvaro Negredo'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Ajans Beşiktaş - Bein Sports'un haberine göre; Beşiktaş, Alvaro Negredo'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Alvaro Negredo, kariyerini Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam ettirecek.

940 BİN EURO BONSERVİS BEDELİ ALINACAK

Bu sabah verdiğimiz özel haberde de belirttiğimiz gibi Beşiktaş'ın Negredo ayrılığından ne kadar kazanacağı da belli oldu. Siyah-beyazlı takım Alvaro Negredo için Al Nasr'dan 940 bin euro bonservis bedeli alacak.

İMZA PARASI 100 BİN EURO

Haber Global Tv'den Melike Saied'in haberine göre; Beşiktaş Negredo transferinde hem menajerlerin istediği 200 bin euroyu vermedi hem de 150 bin euroluk imza parasının 100 bin eurosunu geri aldı.

TÜRKİYE'DEN GİDERKEN EVRAK İMZALATILDI

Beşiktaş'ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Alvaro Negredo’nun Dubai’ye gidişinin kendi izinleriyle olmadığını açıklamıştı. Ancak bugün öğrenildi ki, kulüp görevlisi Erdinç Gültekin havalimanına giderek, Negredo’ya izinsiz olarak transfer görüşmesi yapmaya gittiğini bildiren bir evrak imzalattı.

FORVETTE KİM OYNAYACAK?

Bu gelişmelerin ardından siyah beyazlı camiada konuşulan konu forvet hattında kim oynayacak? Konuyla ilgili Fanatik yazarı Ali Ece, Tivibu'da yayınlanan programda yorumlarda bulundu: "Negredo yerine kim oynayacak? Vagner Love'ı gerçekçi düşünüp geri dönüşüm kutusundan çıkarmak lazım. İcabında, menajerine fırçayı kayarsın, medya üzerinden şöyle bir sert çıkarsın, oyuncu da maaşını alıyor karşılığını vermek zorunda, profesyonel olarak."

Etiketler :