ÖZEL RÖPORTAJ |  ''Beşiktaş Vodafone Park'ta rakip tanımaz.''

ÖZEL RÖPORTAJ | ''Beşiktaş Vodafone Park'ta rakip tanımaz.''

Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Er, derbi hakkındaki görüşlerini Ajans Beşiktaş'a aktardı. İşte o açıklamalar...

Ajans Beşiktaş- Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçın ardından galibiyeti alarak 3 puanı kazanmak istiyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Er, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

''Beşiktaş derbide favori olan taraf. Beşiktaş'ın iç sahada oynadığı maçlarda rakibin kim olduğuna bakmaksızın favorinin Beşiktaş olduğunu söyleyebiliriz. Beşiktaş içerde en kötü gününde bile maçlar kazanmıştır Vodafone Park bu bakımdan çok önemli bir faktör. Maçın biletleri şimdiden tükenmiş bu da taraftarın takıma olan inancının ne denli yüksek olduğunu gösteriyor.

Pepe'nin yokluğunda stoper tandeminde  Vida ve Tosiç ikilisinin yer alacağını düşünüyorum Medel'in ise orta sahada forma şansı bulacağını düşünüyorum. Talisca'nın yerine de Oğuzhan Özyakup'un oynayacağını düşünüyorum. Beşiktaş son 2 senedir taraftarlarına, Türk futbol severlerine iyi maçlar izletmiştir sonuç ne olursa olsun Beşiktaş yönetimi ve futbolcuları görevini yapmıştır ve eleştirilmemelidir.

Her iki takımın da performansı belli; her iki takım da rakibini tartarak oynayacak. Hem Beşiktaş hem de rakibi bu tip maçlara alışık. Bu maçın diğer karşılaşmalardan farkı bu maçın adının derbi olması. 

Beşiktaş'ın kaybettiği bir şey yok. Üst sıralarla puan farkı 9 da olsa 13 de olsa mutlaka kapanır kimsenin panik yapmasına gerek yok. Beşiktaş'la birlikte birkaç takımın daha şampiyonluk iddiası var ancak Beşiktaş bu takımların içinde favori olanı ve her sene olduğu gibi sonuna kadar da bu yarışı sürdürecek çünkü ona göre alt yapısını oluşturdu, ona göre transferler yaptı. Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı da zaten bunun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor..''