ÖZEL RÖPORTAJ | Beşiktaş’ın rakibi LASK Linz’in oyuncusu Doğan Erdoğan: “Takım olarak heyecanlıyız ve Beşiktaş’a saygı duyuyoruz.”

ÖZEL RÖPORTAJ | Beşiktaş’ın rakibi LASK Linz’in oyuncusu Doğan Erdoğan: “Takım olarak heyecanlıyız ve Beşiktaş’a saygı duyuyoruz.”

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi LASK Linz'in oyuncusu Doğan Erdoğan, Ajans Beşiktaş'a konuştu.

Ajans Beşiktaş Özel - 2015 yılında Samsunspor’dan Avusturya’nın LASK Linz takımına giden ve geride kalan 3 sezonda 1 Avusturya Şampiyonluğu yaşayan Doğan, şu günlerde tatlı bir heyecan yaşıyor. Beşiktaş ile karşılaşacak olan LASK Linz'in oyuncusu Doğan Erdoğan, Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

4fee3144-257f-4d5e-a1c3-3a3ad8635a8c-001.jpg

Beşiktaş’tan Orkan ve Dorukhan ile Ümit Milli Takım’da oynayan ve bu oyuncuların kaptanlığını yapan Doğan Erdoğan “Vodafone Park’ta Beşiktaş’a rakip olacağız. Bizim hedefimiz hem İstanbul’da hem de Avusturya’da iyi bir futbol sergilemek. Bunu yapacak gücümüz var ve kendimizi göstermek istiyoruz.” dedi.

Takım olarak da Beşiktaş’la eşleşmelerinin kendilerini mutlu ettiğimi belirten milli oyuncu “Beşiktaş’ın son 2 sezondur, özellikle de geçen sezon Avrupa’da aldığı sonuçları yakından takip ettik. Hocamız Beşiktaş’a karşı bizi uyarmaya başladı. Umarım seyredenlere keyif veren 2 maç izletiriz” diye konuştu.

Geleceğiyle ilgili olarak da konuşan Doğan “Samsunspor’dan ilk kez ayrıldım ve Avusturya’ya gelerek kendimi gösterdim. Bundan sonra ne olacağını söylemek zor ama daha iyi yerlere gelmek için elimden geleni yapıyorum. Ümit Milli Takım’da da uzun yıllardır oynadığım ve kaptan olduğum için A Milli Takım hocaları tarafından da izlendiğimi düşünüyorum. Umarım bir gün A Milli formayı da üzerime geçiririm.” ifadelerini kullandı.

Doğan Erdoğan kimdir?

22 Ağustos 1996 doğumlu olan Doğan Erdoğan 21 yaşında. 1.82 boyunda olan ve önlibero pozisyonunda oynayan Doğan Erdoğan, Samsunspor altyapısından çıktı. 2012/2013 sezonunda Samsunspor A Takımı'na yükselen Erdoğan, 15-16 sezonunda bedelsiz şekilde Avusturya Ligi ekibi Lask Lizni'ye transfer oldu. Genç oyuncu, 3 sezondur Avsuturya ekibinde forma giyiyor.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

5b06ce94-f196-4f74-bae8-2566b15672c9.jpg450c17a1-bbc0-4e29-aace-9a9f33c9f216.jpg

Etiketler :