ÖZEL RÖPORTAJ | Ergin Aslan: "Beşiktaş için çok kritik bir dönemeç."

ÖZEL RÖPORTAJ | Ergin Aslan: "Beşiktaş için çok kritik bir dönemeç."

Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Ergin Aslan, derbi hakkındaki görüşlerini Ajans Beşiktaş'a aktardı. İşte o açıklamalar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki maçın ardından galibiyeti alarak 3 puanı kazanmak istiyor.

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Ergin Aslan, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ile ilgili Ajans Beşiktaş'a özel açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş için herkesin bildiği gibi çok kritik bir dönemeç. Kaybederse 6 puana çıkacak fark. Böyle olursa bundan sonre herşey çok daha zorlaşır. Yitirilen bir Avrupa arenası var. Özellikle Beşiktaş'ın Galatasaray maçında olduğu gibi üstün bir oyun ve iyi bir skorla bu maçı kazanarak psikolojik anlamda toparlanması lazım. Aksi takdirde Beşiktaş için geri kalan süreçte işler epey zorlaşır. Ama tabi saha avantajı Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta var. 1 adımda olsa en azından derbinin favorisi Beşiktaş diyebiliriz." dedi.

Beşiktaş'ın sahaya çıkacak 11'i hakkında konuşan Aslan, "Pepe ve Talisca'nın olmayışı başka bir yere götürecek Beşiktaş kadrosunu çünkü savunmada hep Pepe ile oynadı Şenol Hoca. Muhtemelen Tosic-Medel ikilisi ile çıkacak. Bugünkü basın toplantısında Vida hakkındaki görüşleriyle derbide oynatmayacağı yönünde bize işaret verdi. Diğer yerlerde çok değişiklik olacağını zannetmiyorum. Özellikle stoperde Tosic - Medel ikilisi görebiliriz. Orta saha Atiba-Tolgay-Oğuzhan olacak gibi duruyor. İleri uçta ise Negredo ile oynar diye bekliyorum." dedi.

 

Etiketler :