ÖZEL | Şenol Güneş'in ilk hedefi Volkan Şen

ÖZEL | Şenol Güneş'in ilk hedefi Volkan Şen

Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanat transferi için birçok alternatif isim var.

Ajans Beşiktaş Özel - Önceliğini forvet ve stopere veren Beşiktaş'ta bir kanat transferi de gündemde. Gökhan Töre'nin sakatlığının ardından Orkan Çınar'ı transfer eden Beşiktaş, bir kanat daha almak istiyor.

Güneş'in isteği Volkan Şen

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ilk isteği Volkan Şen. Bursaspor'dan eski öğrencisi olan Volkan Şen ile yeniden çalışmak isteyen Şenol Güneş, isteğini yönetime bildirdi. Ancak yönetim henüz Volkan ile bir görüşme gerçekleştirmedi.

Volkan Şen, kariyerindeki en büyük çıkışı Şenol Güneş ile yaşamıştı. 30 yaşındaki kanat oyuncusu, 2014-2015 sezonunda Bursaspor forması ile Şenol Güneş yönetimide çıktığı 41 maçta, 17 gol, 12 asistlik bir performans sergilemişti.

Yönetimin ilk hedefi Lens!

Beşiktaş yönetimi ise kanat transferinde birinci sıraya Jeremain Lens'i koymuş durumda. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lens'i transfer etmek isteyen Beşiktaş, oyuncu için imkanları seferber ediyor. Oyuncu ile maaş konusunda anlaşan siyah-beyazlı yetkililer, Sunderland ile anlaşma yolu arıyor. İlk tercih, Lens'i satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadroya kazandırmak.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.