Porto maçı öncesinde Şenol Güneş açıklamalarda bulundu!

Porto maçı öncesinde Şenol Güneş açıklamalarda bulundu!

Beşiktaş, Porto ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş, Vodafone Park'ta Porto ile karşılaşacak. Deplasmanda 3-1 yendiği rakibinden, Vodafone Park'ta 1 puan alması halinde adını son 16 turuna yazdıracak olan Beşiktaş'ta eksik oyuncu bulunmuyor.

Beşiktaş'ta zorlu mücadele öncesinde Şenol Güneş açıklamalarda bulundu

"Sakatlık yok, oyuncularımızın durumları iyi. Herhangi bir sorunumuz yok. 5 maçta aldığımız 10 puan, lider olmamız bizim için avantaj. Zor maç olacaktır, her maç zor. Geçmişe dönmeyi değil, geleceğe bakmayı düşünüyoruz. Başarılı olmak istiyoruz. Ülkeyi temsil ediyoruz. Bunlar güzel şeyler. Bugün itibariyle grupta bir avantajımız var. Önceki maçların bir anlamı yok, yarın önemli bir maça çıkacağız"

"Aboubakar bize kiralık geldi. Başlangıçta sorunları vardı. Güçlü, iyi bir oyuncu. İşini seven bir oyuncu. Şartlar öyle olduğu için gitti. Belki ileride yine gelebilir. Bize yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz. Marega olmayınca, orada olabilecek en iyi oyuncuları Aboubakar. Bütün oyuncuları iyi. Biz bu oyunculara karşı oynayabilecek bir takımız. Yarın, Aboubakar'ın başarısız olması için elimizden geleni yapacağız."

"Onların söyledikleri pek bizi etkilemiyor. Karşımızda hücumu seven bir takım var ama savunmayı da yapacakalar. Kontrollü oynayacaklardır. Onların da bizim de puana ihtiyacımız var. Kaybetmeleri halinde avantajları kalmayabilir diğer maça göre. Monaco'nun alacağı sonu gruptaki her şeyi karıştırabilir. Bizim de ilk 3'te avantajımız var. Galibiyet bizim için çok güzel olacaktır. Her şeye hazırız"

"Porto bize oradaki maçta baskı yapmaya çalıştı. Biz pasla çıktık, kaleden uzak tutmaya çalıştık. Oyun formatı rakibin durumuna göre değişir. Monaco maçının son bölümünde rakip 4 forvetini oyuna soktu, orada sıkıntı yaşadık. Yarın maçı bu noktaya getirmek istemiyoruz. Önemli olan topu kaybettiğimiz ve kazandığımız zaman ne yapacağımız. Top ayağımıza yakışıyor. İyi kullanabilirsek etkili olabileceğimizi düşünüyorum."

Etiketler :