Rusların Beşiktaş korkusu!

Rusların Beşiktaş korkusu!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden Spartak Moskova'nın yöneticisi Rodionov, kura öncesinde siyah beyazlılardan çekindi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden Spartak Moskova'nın yöneticisi Rodionov, Monaco'da gerçekleşen kura çekimi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Rusya Premier Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 16 yıl sonra mutlu sona ulaşan Spartak Moskova, Şampiyonlar Ligi grup aşamaları öncesinde gerçekleşecek olan kura çekimi öncesinde 1. torbada yer alıyor.  Beşiktaş'ın da muhtemel rakipleri arasında yer alan Spartak Moskova'nın yöneticisi Rodinonov, Monaco'da gerçekleşecek olan kura çekimi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rodionov, "Zorlu bir kura çekimi olacak. Her takım zor ama ayırt etmek gerekirse 2. torbadan PSG ile karşılaşmak istemiyorum. Neymar transferi dünyanın dilinde. Çok güçlü bir kadro kurdular. 3. torbaya baktığımızda ise Roma ve Beşiktaş ürkütücü gibi duruyor. Yine Tottenham ve Liverpool da zorlu rakipler ama Beşiktaş da önemli yıldızlara sahip." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Etiketler :