Sarpsborg - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sarpsborg - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki temsilcimiz Beşiktaş, 5. hafta karşılaşmasında Sarpsborg'a konuk olacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında deplasmanda bugün (29 Kasım Perşembe günü) saat 23:00'de Sarpsborg ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında Sarpsborg'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, 10 eksikle Norveç'e giti. Siyah-beyazlılarda 7 sakat, 1 kadro dışı, 2 de listede yer almayan oyuncu var. UEFA listesinde isimleri yer almayan Atiba Hutchinson ile formda golcü Güven Yalçın ve kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın yanı sıra tam 7 sakat var. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Roco, Babel, Gökhan Töre ve Quaresma, Sarpsborg karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş'ın Sarpsborg maçının kadrosunda şu isimler yer alıyor: 

"Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Adriano Correia, Necip Uysal, Domagoj Vida, Caner Erkin, Fatih Aksoy, Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Erdem Seçgin, Jeremain Lens, Mustafa Pektemek, Cyle Larin, Vagner Love, Erdoğan Kaya, Oğuzhan Akgün, Rıdvan Yılmaz."

Grupta 4 maç sonunda 4 puan toplayan Beşiktaş, son sırada yer alıyor. Lider Genk'in 3 puan gerisinde bulunan siyah-beyazlılarda hedef Sarpsborg ve Malmö maçlarını kazanarak bir üst tura yükselmek. 

Maçın iddia oranları şöyle açıklandı:
Sarpsborg: 3.00
Beraberlik: 3.20
Beşiktaş: 1.80

Gruptaki ilk maçında Sarpsborg ile karşılaşan siyah beyazlılar, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. 29 Kasım Perşembe günü Sarpsborg Stadion'da oynanacak kritik karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Harald Lechner yönetecek. Harald Lechner’in yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Andreas Staudinger olacak.

Sarpsborg - Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?

Saat 23:00'te başlayacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Kuzey Avrupa ekibi Norveç’le oynayacakları karşılaşma için çarşamba günü 12 derecelik İstanbul’dan eksi 5 derecelik Sarpsborg’un yolunu tutacak olan Siyah-Beyazlılar, perşembe günü maç saatinde adeta buz kesecek. Türkiye saatiyle 23.00’de oynanacak karşılaşma saatinde havanın eksi 7 dereceye kadar inmesi bekleniyor. Soğuk tehlikeye karşı teknik ekibin özel önlem alacağı ve oyuncuların olumsuz hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için gerekli ekipmanların kullanılacağı bildirildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda bulunan ve grupta çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alanBeşiktaş Sarpsborg ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta rakibini 3-1 yenen Beşiktaş gruptan çıkma şansını sürdürmek için deplasmanda kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta sakat oyuncuların çokluğu teknik direkter Şenol Güneş'i düşündürüyor. Norveç ekibi ise 5 puanla grupta 2. sırada yer alıyor.

Etiketler :