Şenol Güneş: "Beşiktaş’tan ayrılmanın hüznünü yaşayacağım"

Şenol Güneş: "Beşiktaş’tan ayrılmanın hüznünü yaşayacağım"

Süper Lig’de 29. haftanın kapanış maçında bu akşam Beşiktaş, Sivasspor'a konuk oldu. Siyah - beyazlılar, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardınan yayıncı kuruluşun soruların yanıtlayan Şenol Güneş şunları söyledi:

"3 puan almak önemliydi, özellikle yarışın kızıştığı dönemde 3 puana ihtiyacımız vardı. Sivasspor tempolu başlamaya çalıştı. Koşan bir takım, zaman zaman önde baskı yapıyor. Golü bulmamız önemliydi. Sonra tamamen bize dönmesi gerekirken gereksiz hakemle itişme, kakışma yüzünden disiplinden koptuk ve duran top dönüşünde kontradan gol yedik. Rakibi de seyirci ile oyuna soktuk. Bizim gibi büyük oyunculara ve büyük takıma yakışan oyun bu değil, daha iyi oynamamız gerekiyordu. Olumsuzluğu fazla olan ama sonucu iyi olan bir maç oldu. Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşmak doğru değil. Bir sürü maç kaybettik, şimdi rövanşları alıyoruz. Geçmişi geri getiremeyiz. Şimdi Ankaragücü maçı var, yenmemiz gerekiyor. Dün kaybettiklerimizi, yarın ne yapacağımızı konuşmak yerine bugünü yaşayalım, bugünün hakkını verelim. Şimdi Ankaragücü maçı var, onu yarından itibaren yaşayacağız."

Güneş, basın toplantısında gazetecilerin kendisine yönettiği, “Sizden sonra yerli hoca mı olmalı yabancı hoca mı olmalı?” şeklindeki soruya cevap olarak, “O konuda konuşmaya hakkım yok. Doğru da bulmuyorum. Benim ağzımdan birçok şey yazılıp söyleniyor. Konuşursam burada konuşurum. Gelecekle ilgili düşüncelerim sorulduğunda başkan ve yönetim ile paylaşıyorum. Beşiktaş’tan ayrılmanın bir hüznünü yaşayacağım. Ama onu henüz içinde değerlendirmiş değilim. Ama şu aşamada nasıl maçları kaybettik, ilk yarıda çok puan kaybettik, ne onları düşünmenin yeri ve zamanı nede geçmişte şampiyon olduk onu düşünmenin zamanı. Nede benim için gelecek yıl ne olacağını düşünmenin zamanı. Ben bugünü yaşamak zorundayım. Bugün maç bitti, önümüzdeki Ankaragücü maçına hazırlanacağız. Dünü ve yarını tartışmadan bugünü yaşayıp neticeler alıp en iyi şekilde Beşiktaş’ı zirvede bırakmak istiyorum” dedi.

Etiketler :