Şenol Güneş: "Geçmişi bırak, önüne bak"

Şenol Güneş: "Geçmişi bırak, önüne bak"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından artık Fenerbahçe maçını unutmalarını istedi, geleceği işaret etti.

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Siyah-beyazlı teknik adam, Galatasaray derbisinin önemine değindi, öğrencilerine bu konuda telkinler verdi. Olaylı kupa maçına takılmamalarını belirten Güneş, “Ne yaşandıysa geçmişte kaldı. Bizim için gelecek önemli” dedi.

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisinin havasına girilmeye başlandı. Siyah-beyazlılar ligde kalan 4 haftayı çok iyi değerlendirmek istiyor.

Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası’nda bir kez daha uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir maç oynayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, bu maçın artık konuşulmamasını istedi. Deneyimli teknik adam geçmişteki derbinin değil önümüzdeki derbinin gündemde kalmasını istedi.

Galatasaray ile şampiyonluk maçı düzeyinde bir karşılaşmaya çıkacak olan siyah-beyazlı takımın teknik patronunun “Eğer Fenerbahçe maçında kalırsak önümüzü göremeyiz. O maç geride kaldı. Ne yaşandıysa geçmişte kaldı. Bizim için gelecek önemli. Bizim için lig ve şampiyonluk önemli. O yüzden kafamızda sadece Galatasaray maçı olmalı” diye konuştuğu öğrenildi.

Şampiyonluk yarışının en önemli maçlarından birini oynayacaklarını da söyleyen Şenol Güneş’in “Galatasaray kendi evinde çok iyi oynayan ve tribünlerin de ciddi katkısını arkasına alan bir takım. İşimiz kolay değil ama hedefe ilerlemek istiyorsak buradan mutlaka üç puan çıkarmalıyız. Her zaman söylüyorum bu tür maçlarda sakin kalmak önemli. O yüzden Fenerbahçe maçındaki olumsuz durumdan çıkmalıyız. Evkur Malatyaspor karşısında üç puan kazanarak hedefe bir adım daha yaklaştık. Bu yarışta sonuna kadar sakin kalarak mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Etiketler :