Şenol Güneş: ¨Muleka benim jokerim¨

Şenol Güneş: ¨Muleka benim jokerim¨

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, genç forvetin takımda kalmasını istedi. 23 yaşındaki futbolcunun hem sol kanat hem santrafor oynayabildiğine dikkat çeken Güneş, ¨Jackson Muleka benim jokerim. Kendisinden önümüzdeki dönemde faydalanacağım¨ dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kiralık gönderileceği iddia edilen Jackson Muleka`ya sahip çıktı. 

Tecrübeli çalıştırıcı, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Adana Demirsporùn kiralamak için teklif yaptığı Demokratik Kongolu futbolcunun takımda tutulmasını istedi.

Asbaşkan Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmede Muleka hakkındaki görüşlerini dile getiren Güneş, Demokratik Kongolu oyuncunun hem sol kanat hem santrafor oynayabildiğine dikkat çekerek, ¨Jackson benim hücumda jokerim. Kendisinden önümüzdeki dönemde sıkça faydalanacağım¨ dedi.

¨BİZE BÜYÜK GÜÇ KATIYOR!¨

Güneş, Muleka`nın takım içinde sevilen, uyumlu bir isim olduğunu da belirterek, ¨Hem saha içinde hem saha dışında bize güç katıyor. Ayrıca 23 yaşında ve yüksek potansiyelli bir oyuncu olduğunu da unutmayalım. Bu şekilde disiplinli çalışmaya devam eder ve gelişirse Beşiktaş Kulübü ileride Avrupa kulüplerine satışından büyük miktarda paralar kazanabilir. Ben Jackson Muleka`ya inanıyorum ve kalmasını istiyorum ifadelerini kullandı.

TAKIMDA KALACAK 

Şenol Güneş`in bu kararlı sözlerinin ardından Muleka`nın Süper Lig`den bir kulübe verilmesi düşüncesi gündemden kalktı ve siyah beyazlı takımda kalması kesinleşti. (Hürriyet)