Şenol Güneş'ten derbi açıklaması

Şenol Güneş'ten derbi açıklaması

Beşiktaş, Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk etti. Rakiplerinin puanlar kaybettiği haftada Akhisar'ı 3-1 yenen Beşiktaş liderliği perçinledi.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşma, Cenk Tosun, Talisca ve Atınç'ın golleri ile Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Başakşehir, Galatasaray, Fenebahçe ekiplerinin puan kaybetmesiyle büyük bir fırsat yakalayan siyah-beyazlılar, Vodafone Arena’da bu skorla kazanarak liderliğini perçinlemiş oldu.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş şunları söyledi:

"Oyun üstünlüğü bizdeydi. Oyunu rakip sahada oynamaya ve onları ileri çıkarmamaya çalıştık. Dinlendirmek adına yaptığım oyuncu değişiklikleriyle ve skor rehavetiyle son anlarda rakip üstümüze geldi, pozisyon buldu. Son dakikalarda bir teslimiyet içinde görünmemiz bizim için çok kötü bir tabloydu. Futbol ciddi bir oyun. Bugün işimizi ciddi yapacağız. Oynadığımız oyunun sonucunu almak istiyoruz."

G.SARAY DERBİSİ HAKKINDA

"Galatasaray büyük camia. Her maç 3 puandır. Bizim perşembe önemli bir maçımız var. Turu geçmemiz gerekiyor. Galatasaray'ın yeni bir hocası, iyi bir kadrosu var. Maç günü geldiğinde nasıl oynayacağımızı hep beraber göreceğiz."

Etiketler :