Şenol Hoca'dan Akhisar maçı öncesi oyuncularına özel uyarı: "Duvar olacaklar"

Şenol Hoca'dan Akhisar maçı öncesi oyuncularına özel uyarı: "Duvar olacaklar"

Süper Lig’in tepesine yerleşen, Avrupa’da Hapoel Beer Sheva’yı 3-1 geçip ciddi bir avantaj elde eden Beşiktaş, Akhisar’ı da devirip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından Akhisar maçına iyi konsantre olmalarını istedi. Futbolcularının Hapoel Beer Sheva karşısındaki performansını öven tecrübeli çalıştırıcı, “Elbette hatalarımız, eksiklerimiz vardı. Basit top kayıpları kalemizde tehlike yaşamamıza neden oldu. Ancak genel olarak her biriniz iyi şekilde mücadele ettiniz. Sahada işinize, görevinize iyi konsantre olmuştunuz. Birlikte hareket ettiniz, yardımlaştınız ve bunun sonucunda iyi bir sonuç aldık. Şimdi aynı disiplini Akhisar karşısında da sahaya yansıtın.
 
"ÇIKIŞ SÜRMELİ"
 
Akhisar bir önceki hafta G.Saray’a farklı yenildi ama o maç istisna gibi duruyor onlar adına. Genel performansa bakınca zor gol yiyen bir takım olduklarını görüyoruz. Bu nedenle kalitemizi ortaya koymalıyız, onları hataya zorlamalıyız. Üst üste iki kötü sonuç sonrası Hapoel maçında iyi bir reaksiyon gösterdiniz. Şimdi bu çıkışı sürdürmeliyiz. Şampiyonluk için kazanarak devam etmemiz gerekiyor. Bunun da yolu iyi odaklanmaktan, iyi koşmaktan, gücümüzü sahaya yansıtmaktan geçiyor” şeklinde konuştu.

"KARŞINIZDA DUVAR OLACAK"

Düşme hattında bulunan Manisa ekibinin, çıkış yakalamak için bu karşılaşmayı bir fırsat olarak göreceğini belirten deneyimli hoca, “Rakibin sıralamadaki yeri sizi kesinlikle aldatmasın. Akhisar’ın başında tanıdığım bir teknik adam var. Kümeden uzaklaşmak için en azından 1 puan almaya gelecekler. Katı savunma yapacaklar. Önlemimizi alalım. Kontralara dikkat edelim” uyarısı yaptı.

AKLI G.SARAY DERBİSİNDE

Öğrencilerini bugünkü karşılaşmaya motive etmeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş, bir taraftan da 27 Şubat Pazartesi günü ezeli rakip G.Saray’la oynanacak derbinin yapıyor. Yoğun maç trafiği nedeniyle kadroda revizyona gitmeyi düşünen deneyimli teknik adam, fazla şans vermediği oyuncularla bir görüşme yaptı. Beck, Necip, Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu ve kaleci Tolga Zengin gibi isimlerle konuşan Şenol Güneş, “Arka arkaya çok önemli maçlar oynayacağız. Özellikle G.Saray maçı bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek. Buna göre kadro seçiminde bulunabiliriz. Önce Akhisar, sonra da perşembe günü Hapoel maçları var. Bu yoğunlukta herkese görev düşecek. Hem fiziksel hem de mental açıdan iyi hazırlanın. Her iki kulvarda da mutlu sona ulaşmak istiyorsak eğer bu süreci çok iyi bir şekilde atlatmamız lazım” ifadelerini kullandı. (Vatan / Erdal Cömert ve HT / Kartal Yiğit)

Etiketler :