Şenol Hoca'dan maç sonu açıklamalar

Şenol Hoca'dan maç sonu açıklamalar

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Alanyaspor'a konuk oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Alanyaspor’u deplasmanda 4-1 yenen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Cenk'in belinde spazm oldu. Birkaç gün dinlendirmemiz gerekebilir, doktorlar karar verecek. Pek iyi görünmüyor. Rahat değil." dedi.

MAÇ HAKKINDA

"Oyun içinde iyi işler yaptık. Ama oyun olarak saha içinde eksiğimiz de vardı. Oyun hakimiyetinde hatalar yaptık, onları gidermek zorundayız. Bundan sonra daha zor maçlarımız var. Özellikle önümüzdeki Konya maçı çok kritik olacak. Bu maçı ve Karabük maçını geçersek, daha olumlu düşünebiliriz. Ömer'i fiziken kötü olduğu için tercih etmedik. Skor 1-0 olunca forvetsiz oynadık. "

TRANSFERLER HAKKINDA

"Ben medyadan kimseyle görüşmedim. Gazetelerde yazılanlar doğru değil. Ben sadece başkanla konuştum transferle ilgili. Bazı oyuncuları kovduğum, gönderdiğim söyleniyor. Ben bunları yönetime söylerim. Oradan çıkıyor, çıkmıyor, onu bilmem."

HAKEMLER HAKKINDA

"Hakemlere üzülüyorum, çok baskı altındalar. Hakem eleştirisi yaparak diğer takımları da baskı altına almak istemiyorum. Benim kulübeden gördüğüm pozisyonu hakemin daha iyi görmesi gerekir."

QUARESMA

"
Ricardo'nun kalitesi ile ilgili bir şey demeye gerek yok. Zaman zaman kontrolsüz hareketleri oluyor, değiştirmeye çalışıyoruz."