Sergen Yalçın, Oğuzhan ve Ljajic'i çizdi

Sergen Yalçın, Oğuzhan ve Ljajic'i çizdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup'tan beklediği verimi alamıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gece hayatından bıktığı Adem Ljajic ile bir türlü futbola dönemeyen Oğuzhan Özyakup’u sildi... 67’nci dakikada Josef De Souza'nın kırmızı kart görmesinden sonra başarılı teknik adam, orta sahanın tüm hakimiyetini Denizlispor’a kaptırmasına rağmen top yapabilen iki oyuncusunu sahaya sürmeyi düşünmedi. Yönetime ''Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup'u artık düşünmüyorum'' mesajını verdi.

Ljajic'in derdi büyük

Başkan Ahmet Nur Çebi, ''Hakkında çok kötü şeyler duyuyorum'' dediği Sergen Yalçın’ın da ''Benden fazla geziyor'' diye şikayet ettiği Adem Ljajic, Beşiktaş’ın başına dert oldu. Sırp oyuncunun yağ oranı kabul edilebilir seviye olan yüzde 13’ün üzerine çıktı. Ljajic’in 22 günlük milli takım ve bay arasında pandemi döneminde aldığı 3+ kilodan kurtulması için yaptığı çalışmalara cevap veremedi. Sırp oyuncunun kilo vermek şöyle dursun 1 kilonun altında olmak üzere aldı. 

Oğuzhan Özyakup'un derdi ise özel hayatı

Sergen Yalçın’ın bir başka baş belası da Oğuzhan Özyakup... Geçen sezon Feyenoord’a gitmemesi için ikna etmeye çalıştığı Oğuzhan’ın sezon başında yeniden Hollanda’ya dönmesine izin vermedi. Çünkü hedefi Atiba ile kullanmaktı. Ancak beklediği verimi alamadığı için Josef’i transfer ettirdi. Oğuzhan’daki sorunun ise evlenmeyi planladığı nişanlısı ile ilgili olduğu iddia edildi. Hollanda doğumlu oyuncunun özel hayatındaki sorunları çözemediği için sahaya konsantre olamadığı bildirildi. (Fotospor)

Etiketler :