Sidney Govou: "Lyon kupanın iki favorisinden biri"

Sidney Govou: "Lyon kupanın iki favorisinden biri"

Lyon'un efsane isimlerinden olan Sidney Govou'dan sürpriz Avrupa Ligi açıklaması...

Ajans Beşiktaş - Futbola Lyon altyapısında başlayan ve Avrupa'ya adını burada duyuran 37 yaşındaki Sidney Govou, Lyon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir radyo programında konuşan Sidney Govou, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lyon'un, bu kupayı kazanması gerektiğini söyledi.

Canlı yayına katılan Govou, ligde 4. sırada bulunan Lyon'un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmesi için UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması gerektiğini "Lyon için artık lig şampiyonluğu hayal. Ligin kalanı ilk 3 içindeki takımlar arasında geçecek. Lyon gibi bir takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılması lazım. Bunun için de önlerindeki tek yol UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak. Kupanın da iki favorisinden biriler" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lyon ile 13 Nisan Perşembe günü karşı karşıya gelecek. İki ekip arasındaki rövanşı mücadelesi ise 20 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.

Sidney Govou, Lyon'un Fransa futboluna damga vurduğu dönemde forma giymiş ve Lyon ile 7 Ligue 1 şampiyonluğu yaşamıştı. (Sporx)