Sinan Engin'den Burak Yılmaz'a salvolar: "Bir insan kariyerini nasıl mahveder bir ay içinde?"

Sinan Engin'den Burak Yılmaz'a salvolar: "Bir insan kariyerini nasıl mahveder bir ay içinde?"

Sinan Engin'den Burak Yılmaz'a salvolar: "Bir insan kariyerini nasıl mahveder bir ay içinde?"

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş'in ardından Beşiktaş'ın teknik sorumluluk görevini yürüten Burak Yılmaz ile geçtiğimiz günlerde yollar ayrılmıştı. Genç teknik adam ayrılığın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

6 MAÇTA SADECE 2 GALİBİYET

 

Teknik sorumlu olarak göreve devam eden Burak Yılmaz ilk maçında Galatasaray'a deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu. Genç teknik adam Burak Yılmaz da siyah beyazlılarla çıktığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. En son Beşiktaş'ın Bodo/Glimt'e 2-1 yenildiği mağlubiyet sonrasında Burak Yılmaz ile de yollar ayrıldı.

HAMİT ALTINTOP'LA GÖRÜŞTÜ

Burak Yılmaz, Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin ardından Burak Yılmaz'ın Milli Takım teknik Direktörü Montella'nın yardımcısı olacağı öğrenildi.

SİNAN ENGİN BOMBALADI

 

Beşiktaş'ın eski menajeri ve efsane futbolcularından Sinan Engin, Burak Yılmaz'ın ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Sinan Engin'in yorumu şöyle;

"Burak Yılmaz'ın açıklamaları inanılmaz. Belli bir düzeye gelmiş bir futbol adamı. Babası eski futbolcu, teknik adam. Bir insan kariyerini nasıl mahvedebilir bir ay içinde bunu izliyoruz. Kalkıp Beşiktaş fotoğraflarını siliyorsun Instragramdan. Senin Beşiktaşlılığın teknik adamlıktan mi ibaret? Yaptığı açıklamalara şok oldum.

Aboubakar koşuyordu, sarılıyordun ona. Şimdi bu açıklamalarında Aboubakar'ı da taca attın.

Şimdi sosyal medyada Burak Yılmaz ihraç edilsin deniyor. Burak tek bir şey yapacaktı, şans verildi, değerlendiremedim diyeceksin, kenara çekileceksin. Bu kadar. İnanamıyorum onun adına bu olanlara. Belki çok iyi bir teknik direktör olacaktı ilerde." (Fanatik)