Son aday Pelle!

Son aday Pelle!

Aboubakar'ın transferinde sorunların bir türlü aşılamaması Beşiktaş'ı santrafor transferi için alternatif isimlere yöneltti.

Ajans Beşiktaş - Vincent Aboubakar düğümünü hala çözemeyen Beşiktaş’ta; golcü oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi ihtimalini göz önünde bulunduran başkan Fikret Orman ve yönetim alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor...

Temmuz başında bir sonuç alınmaması durumunda listesinde bulundurduğu isimlerden birini ya da ikisini kadrosuna katacak olan siyah-beyazlı yönetim ilk olarak Raul Jimenez ismine yoğunlaşacak.

Öte yandan Beşiktaş'ın listesine son dahil olan isim İtalyan forvet Pelle. Aboubakar'ın takımdan ayrılmasının neredeyse kesin olması nedeniyle çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Pelle'yi kiralık olarak kadroya dahil etmek istiyor.

Çin ekiplerinden Shandong Luneng'de forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun,  Avrupa'ya geri dönme isteği  Beşiktaş'ın iştahını kabarttı.

Çin'e kamp yapmaya gidecek olan Beşiktaş, burada oyuncu ve menajeri ile bir görüşme gerçekleştirecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye'ye dönüş uçağında Pelle'nin de olmasını istiyor.

Etiketler :