Talisca'dan Benfica'ya tepki: "Hepsi yalan..."

Talisca'dan Benfica'ya tepki: "Hepsi yalan..."

Beşiktaş'ın sezon başında Benfica'dan 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca, sözleşmesi bittikten sonra Benfica'ya dönüp-dönmeme konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ülke basınına konuşan Talisca, sözleşmesi bittiğinde Benfica'ya geri dönecek olmasına rağmen Portekiz kulübünden ayrılacağını söyledi. Talisca, "Sözleşmem sebebiyle Portekiz'e geri dönebilirim fakat dönsem bile Benfica'dan ayrılacağım." diye konuştu.

Benfica'nın kendisine karşı gösterdiği yaklaşımın yanlış olduğunu söyleyen Talisca, "Benim paragöz olduğumu ve daha çok para kazanmak için ayrıldığımı söylediler ama bu tamamiyle yalan. Böyle bir şey yalan. Ben Benfica'dan ayrılma kararı verdiğim zaman ne kadar kazanacağımı bilmiyordum." dedi.

Daha önce yaz aylarında Beşiktaş'a gelmeden önce Benfica'nın 2 aylık maaş ödemesini yapmadığını söyleyen Talisca, Benfica'nın maaştan sorumlu olmadıklarını belirtmesi üzerine, "Başkan beni hayal kırıklığına uğrattı. Beşiktaş ile yaptıkları sözleşmeyi gösterdiler ki, böylece maaş ödemesinden Beşiktaş'ın sorumlu olduğunu kanıtlamak istediler. Beşiktaş sorumlu, doğru ancak Beşiktaş'a imza atmadan önce 2 ay daha Benfica'da olduğumu unuttular" açıklamasında bulunduç (Sporx)