Talisca'dan bonservis açıklaması

Talisca'dan bonservis açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Derbiyi kazanan taraf 1-0 ile siyah-beyazlılar oldu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı Talisca'nın 47. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek derbiden 3 puan çıkardı.

Maç sonunda açıklamalar yapan Talisca, bonservisi hakkında da konuştu:

"Böyle bir derbide, büyük maçta gol attığım için çok mutluyum. Arkadaşlarla maç öncesinde konuştuğumuz akıllı onamamız gerektiğiydi. Sahada bunu gösterdik. Bütün takımı kutlarım. Taraftarların ilgisi beni çok mutlu ediyor ve beni ayakta tutuyor. Kariyerim boyunca taraftarla her zaman iletişimde oldum. Her şey yolunda giderse başkanımız da bonservisimi alır”

Avrupa Ligi’nde zor bir kura çektik. Oradan tanıdığım oyuncular var. İyi oyunculara sahipler, zor bir maç olacak. Bu maça da inanarak çıkacağız ve elemeye çalışacağız. Şampiyon olursak çok sevinirim. Ama henüz çok erken. Bunları konuşmasak daha yerinde olur. Faul bana yapılmıştı, güvenim tamdı. Quaresma’dan istedim, ona saygım sonsuz ve bana bıraktı. Güvenerek vurdum gol oldu"