Talisca'nın yerine kim oynayacak?

Talisca'nın yerine kim oynayacak?

PFDK'nın verdiği 1 maçlık cezayı tahkim onadı... Sambacı Bursa maçında yok!

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın geçen hafta F.Bahçe ile oynadığı derbide F.Bahçe Kaptanı Volkan Demirel’e orta parmağını gösterdiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan 1 maç ceza alan Anderson Talisca’nın Bursaspor maçında yer alamayacağı dün kesinleşti. Tahkim Kurulu, Beşiktaş’ın itirazını reddetti. Ayrıca Kartal’ın erteleme talebine de onay çıkmadı ve Brezilyalı yıldız cezasını pazartesi oynanacak karşılaşmada çekecek.
 
Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, Sambacı’nın yerine 4 ismi düşünüyor. İlk aday Tolgay Arslan  ama o da sakatlıktan tam kurtulamadı. Tecrübeli çalıştıcı Necip Uysal veya Gökhan İnler’i de ilk 11’e koyabilir ama bu durumda Oğuzhan Özyakup’u 10 numaraya kaydırmak zorunda kalacak.
 
İKİ FORVET OLABİLİR
Şenol Hoca’nın bir diğer alternatifi ise Cenk Tosun’u ileri uçta Vincent Aboubakar ile beraber oynatmak. 4-2-3-1 dizilişini bozmaya çok sıcak bakmasa da zaman zaman çift forvet sistemi sezon içinde kullanan Güneş, bu konudaki kararını maça kadar taktik antrenmanlarda yapacağı denemeler neticesinde verecek. (Vatan-Erdal Cömert)